Ferenczi Krisztina újságíró, aki Orbán Viktor és családjának meggazdagodásáról írt könyvet úgy látja, hogy a közpénz, áttételes úton, de mindig megjelenik a különböző ügyleteknél.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ejj de érdekes...biztos minden tökéletesen rendben van arra azért történtek ilyen "furcsa" dolgok igaz fidesznyikek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@coyote3: Ja. Ráadásul még a zeemútnyócévben!
coyote3
@pbalage: @bretagne: Bocs srácok, de öregszem :))))
Desischado
Ha tisztességes úton gazdagodott volna meg, akkor nem akadályozná a nyomozást, de akkor nem is lenne mit kinyomozni! Nekem csak az nem tetszik, hogy semmi visszhangja sincs a könyvnek! Bezzeg ha Gyurcsányról volna szó!
Yoda69
@Desischado: Azert nincs visszhangja, mert a media 99%-a fidesz kezeben osszpontosul, belertve a "koz" mediat is. Igy nehez barkinek is hallatni a hangjat, aki nem nyalja orban hatsojat.
De szerintem a magyar ember nem hulye, es atlatja ezt a tarthatatlan helyzetet. Rajta mulik hogy mi lesz a folytatas. Haladunk a lenini utan tovabb a megsemmisulesbe, vagy ujra elkezdjuk az orszagot epiteni demokratikus utan. Ez az Aprilis 6.-i valasztas tetje.
Desischado
@Yoda69: Igazad van Yoda, én is ebben reménykedem, hogy tán ennyire nem hülye a magyar, hogy ne lássa, mi lesz itt, ha a rablóbanda nyer! És hogy mindent elkövetnek a nyerésért, csalás nem számít! De sok embert meg lehet vezetni, bár akinek józan esze van, az látja mi folyik itt! És mi lesz, ha sikerül maradniuk! Amitől az égiek mentsenek meg minket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.