Több mint 70 ezer forintot kell fizetniük azoknak a tanároknak és tanítóknak, akiknek 14 évnél kevesebb szakmai gyakorlatuk van, mégis a lehető leghamarabb szeretnének a nagyobb fizetést jelentő pedagógus II kategóriába kerülni – írta meg az Eduline.

Azok, akiknek 14 évnél kevesebb, de legalább 8 év szakmai gyakorlatuk van – attól függetlenül, hogy szereztek-e szakvizsgát vagy nem – először az idén kérhetik a minősítésüket.

A lap azt írja, mivel ez a minősítési eljárás nem kötelező, fizetni kell érte: méghozzá a mindenkori minimálbér hetven százalékát, az idén 71 050 forintot, hívja fel a figyelmet Petróczi Gábor tanügyigazgatási szakértő.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Alighanem nagy üzlet lesz a portfólió gyártás és eladás, csak arra kell a vevőknek vigyázni, nehogy megválasszák köztársasági elnöknek őket, mert akkor bukta lesz a kamudolgozat miatt!
hattorihanna
Gratulálok,Rózsika,újabb remek találmányukhoz!Mindig azt hinném már nincs lejjebb,de mégis.Magukat kéne kategorizálni a munkájuk alapján,akkor nézegethetnék a fizetésüket,erősen mínuszban lennének...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.