A Fidesz–KDNP felháborítónak tartja, hogy a baloldal vezetői, Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc „titkolóznak, ködösítenek” Simon Gábor volt szocialista képviselő „feketepénze” ügyében – mondta Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Mesterházy Attila MSZP-elnök korábbi helyettesének harmincnapos előzetes letartóztatásáról szerdán döntött a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
En meg azt tartom felhaboritonak hogy a fideszes jankok 3 ev alatt 7 milliardot lapatolnak ossze kozpenzbol, es nem lehet rajtuk szamonkerni, mert a fideszes birosagok ezt megakadalyozzak.
Errol mi a velemenyed kocsismate? Szolj apadnak jovo honapban ne csaljon a szavazasnal.
Nil
Milliárdokat lopni nem bűn ha megcsinálják hozzá a megfelelő törvényeket, legyártják a megfelelő papírokat és számlákat- no meg megveszik azt a bizonyos szoftvert és kulcsokat- ettől kezdve szabad a pálya- se nyom se büntett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.