Az orosházi Fidesz azt várja Bajnai Gordontól, hogy „végre nyilatkozzon” arról, miért hallgatnak a Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes által kezelt 240 millió forintról.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
A fideSS-nek kikellene tálalni az ellopott magánnyugdijak miliárdjairól,LASZTOVICZA párteigenosse vörösiszapos pénzéről,ami kb,1.5 miliárd ft./6 szor annyi ,mint Simon féle pénz/,a 4 millió magyar ember elszegényitéséről, a félmillió éhező gyerekekről,a stadionok épitésének pénzeiről,a paksi ügyről,Szijártó petike hirtelen meggazdagodásáról,A felcsuti polgármestter 8-9 miliárdjáról, a pécsi és a szeged-csanádi püspökségek sikkasztásairól,és napesti lehetne még sorolni.
bretagne
Várja csak várja! És miért pont Bajnaitól? Inkább arról várjanak választ, hogy mit csinált a Fidesz 4 év alatt! Válaszom: semmit! Arről beszéljenek, hogy hol az a rengeteg pénz, amit eltapsoltak!
szablyafűrész
A fidesznyik ebbe fog - remélem - beleőrülni !

Illene tudni, hogy Bajnai nem volt soha a szoci párt tagja !

Ennyire majmok ezek a széplegények !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.