A magyar nemzet rendkívüli teljesítmények lehetőségét hordozza magában, és 1848-49 sem volt más, mint a magyarokban rejlő képességek és tartalékok káprázatos megmutatkozása – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, a március 15-i nemzeti ünnepen a Múzeumkertben tartott állami ünnepségen.

Orbán: Sorsdöntő választás jön

Szavai szerint a magyarok 1848-ban "beleszerelmesedtek" március 15-ébe, és "azóta sem akarnak kiszerelmesedni belőle".

A kormányfő kifejtette: minden évben azt szokták mondani, hogy ez a március 15. más, mint a korábbiak. Most is elmondjuk ezt, és milyen igazunk van, hiszen csak három hét, és itt van április 6., a sorsdöntő választás napja – fogalmazott Orbán Viktor.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ezeken az ünnepeken mi egyszerűen képtelenek vagyunk úgy emlékezni, mint egy valóban szabad ország. Ebben a tekintetben szerintem örökre a szocializmusban maradtunk. Ünnepélyesen unalmas, feleslegesen komolykodó, poroszosan pedáns, amit ráadásul mindig átitat az éppen aktuális politikai handabanda. Pont olyan az egész, mint egy januári vasárnap akármelyik lakótelepen vagy kis faluban: szürke, érdektelen, és látszólag a büdös életben nem akar véget érni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
""hiszen csak három hét, és itt van április 6., a sorsdöntő választás napja – fogalmazott Orbán Viktor."" teljesen igaza van!
Hajrá Kormányváltás!
nusika
Ezt már nem értem!!
Ma, március 15-én a lengyelek:
mandiner.hu/cikk/20140315_lengyelek_eltetik_orbant

Április 6-án a külhoni magyarok döntik el, hogy a magyarországi magyaroknak ki és mi a jó??? Ők ezért, csupán szorakozásból, megfizetve a mi munkánk adójából, dicsőitik és szavaznak majd, aki nekik a legmegfelelőbb?? És Mi ...
Yoda69
Valoban sorsdonto, mert ha buktok, akkor a te sorsod a borton.
Pisti271
Én nem sorsot akarok dönteni, hanem kormányt!
Desischado
Tényleg, mert ha marad ez az országrabló banda ez a maffia, akkor Magyarországnak vége! Az ő szemszögükből nézve meg az a kérdés: lophatunk e tovább, vagy nem? Hát nem!!!
coyote3
Már minden lényegeset elloptatok, mit szeretnél még???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.