Mesterházy Attila, a baloldali összefogás miniszterelnök jelöltje televíziós vitára hívta ki Orbán Viktor miniszterelnököt április 5-ére. Az MSZP elnöke ezt szombaton Budapesten, a Petőfi-szobornál jelentette be, ahol ünneplőkkel találkozott.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bárzongora
Bejelentem, hogy vitára hívom ki Barack Obamát, az Egyesült Államok elnökét. Amennyiben a kihívást nem fogadja el, vagy nem reagál re, tudni fogom, hogy gyáva!
Nahát!!!
Yoda69
@bárzongora: Most azt hiszed magadrol nagyon okosat mondtal?
bárzongora
@Horizont: Válasz a "Mesterházy tévévitára hívja Orbánt" posztnál.
Hellcat
Nem fog kiállni mert fosik a qrbán...Amúgy amekkora szarrágónak tartom ezt a meseházit néha azért meg tud lepni.
www.youtube.com/watch?v=Z3dNA5KKMEc
spu00
@Horizont: Bután kérdez, ha ennyire kíváncsi, akkor én azt kérdezem, hogy mennyi volt 2002-ben / 8.300 milliárdos /, s mennyi volt 2010-ben / 23.000 milliárdos/ a hitel állomány, s a kettő közötti különbségből milyen érték teremtő beruházás történt, az EU 8.200 milliárdjából miért csak 1.700 milliárd került lehívásra, mitől lett 6.400 milliárd a deviza hitelesek / magán és vállalati/ hitel állománya, hozzá téve az önkormányzatok 1.100 milliárdját, talán még hozzá írhatunk egy kis apró pénzt, a vissza nem fizetett ÁFA pénzek, a rendvédelmiek túlóra pénze stb. stb.
Ha értené a Paksi témát, akkor nem írná amit írt, de számoljon az alábbi adatokkal.
Paks 2012-ben 14.818.000.000 kWh tejesített, ezt eladta 12,14 Ft-t bruttó 30%- s nyereség tartalommal, s ezt nem a jelenlegi áron, hanem 25-28 Ft-t adja el, már ha addigra teljes magyar tulajdonban lesz az áram szolgáltatás, milyen vissza fizetési problémája lenne ennek az országnak?, de még a mai rendszerben sem lennének problémái.Különben azt írnak amit akarnak, a tényeken nem tudnak változtatni, csak szeretnének, de az szerencsére nem megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.