A Liberálisoknak a belvárosi Petőfi-szoborhoz meghirdetett ünnepi rendezvényén Mesterházy Attila mellett megjelent Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke is. Azután mentek el az eseményre, hogy a baloldali összefogás pártjai által meghirdetett nagygyűlést a rossz idő miatt elhalasztották. A rendezvényen megjelent szimpatizánsok közül többen hangosan csalódottságuknak adtak hangot, amiért elhalasztották a baloldali összefogás nagygyűlését. Többen sajnálatukat fejezték ki, hogy vidékről korán reggeli indultak - többen idősek -, hogy feljöjjenek "normálisan ünnepeljeni", de a szervezők lefújták a nagygyűlést.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@farczadi: Ez itt az én hazám románka !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@tavaszi: A Orbán vagyonát meg a szél fútta be az ablakon.
magyarbakancs
Kíváncsi lenék Orbán úr kinek beszélt Március 15.-én a híveinek vagy az országnak.?
Mert úgy érzem aki nincs vele az ellene van, a beszédeiből ez jön le.
magyarbakancs
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Az egész Fidesz és támogatói gusztustalanok.
A legtöbb büdös volt komcsi köztük van.
Ki annak idején a veres csillagot ölelgette,most meg a keresztet csókolgatja.
modera
@adrenalink: Ezt abból szűrted le, hogy arról beszéltem, hogy szerintetek mindenért Orbán a hibás? Tévedsz, nyögdíjaskám, nem vagyok provokátor, csak tetszik az, ahogyan szánalmasan próbáljátok elérni, hogy Orbán távozzon. Tudom, jól hangzik, hogy a 65 év feletti kisnyugdíjasok kapnak majd plusz 24 ezret, de ez csak álom marad akkor is, ha a Fidesz nyer (egyenlőre), de akkor is, ha Bajnai (ö inkább elvesz majd ennyit).
Desischado
@nyanya001: Nyanyukám, mondtam már, hogy nagyon kedvellek? Mindig világosak a megjegyzéseid, sok mindenben egyezünk, de a virtuális ölelgetést most azért kapod, amiért ilyen jól megválaszoltál tavaszi nyalonc komának! (megölelget)
adrenalink
@modera: Van egy mondásom: csak a hülyének mondom el kétszer! De, azért kösz, hogy mellékhatások nélkül rendben tartottad az alacsony vérnyomásomat. Au revoir!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.