A Liberálisoknak a belvárosi Petőfi-szoborhoz meghirdetett ünnepi rendezvényén Mesterházy Attila mellett megjelent Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke is. Azután mentek el az eseményre, hogy a baloldali összefogás pártjai által meghirdetett nagygyűlést a rossz idő miatt elhalasztották. A rendezvényen megjelent szimpatizánsok közül többen hangosan csalódottságuknak adtak hangot, amiért elhalasztották a baloldali összefogás nagygyűlését. Többen sajnálatukat fejezték ki, hogy vidékről korán reggeli indultak - többen idősek -, hogy feljöjjenek "normálisan ünnepeljeni", de a szervezők lefújták a nagygyűlést.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@farczadi: Ez itt az én hazám románka !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
modera
Jaj, de sajnálom szegényeket! Miről maradhattak le...:-)) Tudjátok, Orbán intézte el, hogy jöjjenek a "setét" fellegek...-:)
nyanya001
@nyanya001: A mediatica. ro ( bocsánat javítottam )
yazo64
@modera: Na igen... orbán tavaly is bebizonyította a rátermettségét az időjárás viszontagságáról egy sms-ben... olyan sokoldalú hogy szinte már gömb...
nyanya001
@farczadi: Úgy látom neked van problémád meg az újságodnak !
nyanya001
@farczadi: Ez itt az én hazám románka !
Desischado
Nem tudom, milyen idő volt, de ha lehet, meg kellett volna tartani az ünnepséget. Ha viszont az időjárás nem engedte, ezt meg kell érteni, bár megértem azokat, akik vidékről mentek fel, hogy csalódottak voltak.
nyanya001
@Desischado: Viharos szél volt, aztán jött az eső !
vukkocska
Biztos azok elégedetlenkedtek, akik azért mentek oda, hogy megzavarják az ünnepséget. Mint ahogy szokták. Meg is értem csalódottságukat. Jött haza a buszos lakótársam, és mondta, hogy olyan viharos volt az Erzsébet-híd, hogy kicsavarta a zászlókat a helyéről, és óriási szélvihar volt. Én is sajnálom, hogy nem lett megtartva, mert oda készültem sokad magammal. De az időjárás miatt pedig megértettem, hogy jól döntöttek.
nyanya001
@vukkocska: Lehet, hogy a beküldő és társai szerettek volna egy kicsit
beszólogatni, azt hiszik, mert megkapták a kettős állampolgárságot,
az feljogosítja őket mindenre !
tavaszi
...avilág szégyenétől menekült meg az összefosás...hálásak lehetnek Viktornak...hogy elintézte az időjárásfelelősnél...hogy ne lássa ország világ hogy mennyire senkit nem érdekel amit a balfasz szerencsétlenkedők csinálnak...kampány cimen...mit össze idétlenkedtek buzifodorkánál...az mint egy pincsikutya várta hogy szólitsa már meg a hatalmas öszödi zakkant milliárdod bolsi...szánalmas volt...marha balbirkák returt vettek a vonatra ...észre kéne már venni..hogy vége van elvtársak...Jobbikot nem zavarta a szél hiába...szép nap volt...az biztos...ahogy szedték szét a szinpadot...és még a tv mutatta is ...nesze neked balib kampány...
tavaszi
@nyanya001: ...na és ??? fujt fél órát ...Jobbikot nem zavarta ...fent a várban senkit nem zavart...semmi nem történt...érdektelenségbe fulladt a komcsi söpredék rensdezvénye ...kormányváltók???, ...ha 30-án 30.000 lesznek ...jó ha megünneplik nyomban...elötte 29-én több mint 1 millióan leszünk...lehet hogy emiatt megint elmarad a ballrendezvény..
nyanya001
@tavaszi: És kit érdekel, hogy a Jobbikot nem zavarta a vihar ?
Mindenki maga döntötte el, mit vállal !
kkalman
Lehet elégedetlenkedni, de ez a megoldás volt a legjobb. Ha megtartják a nagygyűlést, és a viharban csak megsérül valaki, senki nem mossa le róluk, hogy gyilkosok.
nyanya001
@tavaszi: Még annyit, én is írhattam volna, hogy söpredékek vagytok, hogy éppen titeket tiltottak ki Romániából is de
nem teszem, mert nem szeretnék arra szintre süllyedni ahol te tartózkodsz !
Amúgy meg jó lenne ha megtanulnál helyesen magyarul írni, ha már annyira vered
itt magad !
tavaszi
@nyanya001: semmi közöd ,a helyesirásomhoz ...sekély a kély hogy ebbe beletudsz kötni...másba sem...a birkázást ti komcsik kezdtétek..a békemenetre irogatva...én onnantól feljogositva érzem magam hogy ...baloldali hordának tituláljak...mindenkit aki a kormányt fikázza...ennyi...ha nem tetszik...ellehet sétálni...
tavaszi
@kkalman: ...igy sem mossa le róluk senki...amiota a tömegbe lövetett ez a féreg zakkant milliárdos bolsi...ezt sosem fogjuk elfelejteni neki...az biztos...
nyanya001
@tavaszi: Ami a féreg milliárdos bolsit illeti nézz körül a saját
körödben !
tavaszi
@nyanya001: te nekem ne adj ötletet hol nézzek szét nyanya! szép nap volt a mai...szép lesz a márc. 29...és a legszebb április 6 ...21.30-tól...2018-április 6-ig...

ápr. 8-án 9 órától fogadoma gartulációkat...csak szólok elöre hogy a jobbiknak is gratulálnod kell ..mert még az is megver benneteket...szili Katalin annyi szavazatot elvesz tőletek...amit ma nem is sejtetek...jó éjt..
kkalman
@tavaszi: Nem tudom, miről beszélsz. A rendőrségi törvényben foglaltakkal ellentétben a rendőröknek megtiltották az éles lőszer használatát. A gumilövedéket pedig nálunk demokratikusabb országokban is használják a randalírozó csőcselék megfékezésére. Itt is ez történt!
Hogy kik lehetnek a gyilkosok, arra itt van Neked egy kis olvasnivaló. jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/a_fidesz_szerint_a_t%C3%BCntet%C5%91k_k%C3%B6z%C3%A9_kellett_volna_l%C5%91ni_2006-ban
adrenalink
@modera: Te csak egy kisstílű provokátor vagy! Örülj, hogy a vezíred még el tudta mondani az újabb zagyvaságát...
1magyar
Nem tehették meg,hogy az emberek veszélybe kerüljenek. Nagyon helyesen döntöttek, józan ésszel.
QQCSI
@farczadi: tegnap, 22:58
Mekkora riposzt! Mekkora riposzt!
Hiába ácsingózol, ebből nem lesz irodalmi Nobel-díj!
Tudod, ez nálunk, Magyarországon már az óvodások között sem egy nagy durranás:
"ha fáj valami, kösd be"
QQCSI
@nyanya001: :)
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

(Csak sajnos nehéz megállni.) :(
1magyar
Felelős vezetők nem tehettek mást. Az időjárást még nem tudjuk befolyásolni, legalábbis Mo-on.
QQCSI
@1magyar: Nem fideszkegyelt, fidesznyalonc. Bár a kettő nem zárja ki egymást.
szaboria1
.@tavaszi: Látszik, hogy nem volt gyerek szobád de hát a stílus maga az ember.
szaboria1
@adrenalink: Bocsika mert csak olvasni tudta, és ezek sem a saját szavai voltak
silber13
@farczadi: Ostoba pakulár! Mit szövegelsz itt?
silber13
@tavaszi: Figyu, te tahó! Söpredék vagy te, nem pedig a neked rühelletesnek mondott többség!
adrenalink
@szaboria1: Nem tudom, hogy a hagyma emlegetése végül párosult-e a szalonnával:) mert közben megérkezett Écsanyám, és inkább Vele beszélgettem. De ez is egy hagymázas böfögés volt!
adrenalink
@adrenalink: A hagymázas böfögést Órbánra értettem!
adrenalink
@adrenalink: Órbán=Orbán Ez nem az én napom!:(
JAJMÁR
Márc. 15. elvileg ünnep, és nem verseny. Ha jól emlékszem, tavaly elmaradt az állami ünnepség is az időjárás miatt. Van ilyen. Ugye, emlékeztek a tavalyi március idusára ..? :)
Meg sajnos vannak sötét agyúak is, akiknek semmi sem drága... Nem a kampánybeszédektől ünnep ez a nap. Értik???!
hattorihanna
@tavaszi: A kéj pontos jé taplókám.Hiába örülsz Hogy Viktorkád el tudta mekegni a mondanivalóját,sok értelme nem volt.Egy őszinte,szívből jövő gondolata nem volt,mikor elkezdte félóráig tekergett,félve hogy megdobálja valaki.Látszott rajta hogy milyen kínos is egy nemzeti ünnepen kiállnia az emberek elé,mert ő is tudja hogy mit művelt az országgal a 4 éve alatt..Az már csak hab a tortán hogy egy nemzeti ünnepet a lengyel testvérek köszöntésével kezd,undormány.
magyarbakancs
@tavaszi: Van egy mocskos Fidesz pofád.
Szívesen behúznám rajta a cipzárt.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@tavaszi: Ő szőkeségednek,aki agymosott egy kis emlékeztető:
Sőt, azok után, hogy Petrétei József elmondja, hogy – bár egy figyelmeztető lövéssorozat volt – azért nem használtak fegyvert a tüntetők ellen, mert „ha a rendőrség a fegyverét használja, akkor több halálos áldozattal kellene most, ma szembenéznünk”, a Fidesz képviselője mégis a vért hiányolja. Nyitray András, a Fidesz országgyűlési képviselője, a bizottság tagja ugyanis a jegyzőkönyv szerint azt rója fel a rendészeti miniszternek, hogy a rendőrök miért nem használhatták a fegyverüket a tüntetőkkel szemben. Értik, ugye? A tévéostrom másnapján, 2006. szeptember 19-én a Fidesz képviselője a titkosított ülésen azért hibáztatja az MSZP-s vezetést, mert az nem lőtt éles lőszerrel a tömegbe. Ma pedig ugyanez a Fidesz kéri számon az akkori vezetésen, hogy miért lőtt gumilövedékkel a tüntetőkre. Micsoda gusztustalan, hazug álszentség ez? Ja, és Nyitray András, neked meg – Petőfi után szabadon – a jó kurvanyádat!
magyarbakancs
@tavaszi: A Orbán vagyonát meg a szél fútta be az ablakon.
magyarbakancs
Kíváncsi lenék Orbán úr kinek beszélt Március 15.-én a híveinek vagy az országnak.?
Mert úgy érzem aki nincs vele az ellene van, a beszédeiből ez jön le.
magyarbakancs
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Az egész Fidesz és támogatói gusztustalanok.
A legtöbb büdös volt komcsi köztük van.
Ki annak idején a veres csillagot ölelgette,most meg a keresztet csókolgatja.
modera
@adrenalink: Ezt abból szűrted le, hogy arról beszéltem, hogy szerintetek mindenért Orbán a hibás? Tévedsz, nyögdíjaskám, nem vagyok provokátor, csak tetszik az, ahogyan szánalmasan próbáljátok elérni, hogy Orbán távozzon. Tudom, jól hangzik, hogy a 65 év feletti kisnyugdíjasok kapnak majd plusz 24 ezret, de ez csak álom marad akkor is, ha a Fidesz nyer (egyenlőre), de akkor is, ha Bajnai (ö inkább elvesz majd ennyit).
Desischado
@nyanya001: Nyanyukám, mondtam már, hogy nagyon kedvellek? Mindig világosak a megjegyzéseid, sok mindenben egyezünk, de a virtuális ölelgetést most azért kapod, amiért ilyen jól megválaszoltál tavaszi nyalonc komának! (megölelget)
adrenalink
@modera: Van egy mondásom: csak a hülyének mondom el kétszer! De, azért kösz, hogy mellékhatások nélkül rendben tartottad az alacsony vérnyomásomat. Au revoir!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.