Vlagyimir Zsirinovszkij orosz nacionalista politikus, a Duma alelnöke szerint eljött az idő, hogy Lengyelország, Magyarország és Románia visszavegyék a korábban hozzájuk tartozó nyugat-ukrajnai területeket, Kelet-Ukrajna pedig Oroszországhoz kerülhetne. További részletek: http://kuruc.info/r/2/125288/#ixzz2wNtSxnnK

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Csizmás Kond: gondolod, majd az ukránok belemennek az országuk szétdarabolásába? Háborúzni akarsz? Aztán meg jön Erdély ugye, meg szép sorban a többi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@silber13: Szépen csendben népszavazásr, és meglátjuk hányan szeretnének ide cstlaekozni.
silber13
@Csizmás Kond: És ki is fog szavazni? Ki az a marha lélek, aki a saját országa feldarabolásáért lelkesedne? Mert az ukránok nem fognak ilyet tenni!
Sziszifusz
Számunka ez most nem központi kérdés. Nem kell ezzel is megosztani az itthoni véleményeket. Majd az idő elrendezi ezt a kérdést is. A hírforrás egyébként a "Kuruc infó"
ami nem egy objektív és meghatározó újság. Mondhatni azt is hogy fasiszta szennylap.
Csizmás Kond
@silber13: Azt amit te egységes ukránnal láts az még így összetákotlva sem vot soha az. A orosz uralom ugyan hagyott valami nyomot rajtuk de a területek csak szálintól nevezik egységes ukrajnénak. Szeintem ők azok akik bárkihez tartoznának csak ne maradjanak úgy ahoh most vannak.
Senara
Provokál a rohadék , de nem minket hanem az ukrán nacionalistákat ! Erőszak esetén még több orosz vonulna be mert már lenne indoka védi az orosz kisebbséget . Járulékos veszteségnek feláldoznák a fegyvertelen Magyar ,Lengyel ,Román , nemzeti kisebbségeket . Vagy a figyelem és a katonai erő megosztása a célja .
nehogymá
@Senara: @Senara: a ruszkik krÍmi tevékenységét akarják elfogadhavá tenni azzal,hogy odalöknék szétszedésre a "maradék "ukrán részt. az is hülye aki belemegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.