Egy húszhónapos kisbabát talált egy férfi szerda hajnalban a fővárosi Rottenbiller utca egyik kapualjában – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese.

Dudás-Kanyog Andrea elmondta, a kisfiút – aki egy babakocsiban ült taj-kártyával az ölében – a férfi a Péterfy Sándor utcai kórházba vitte.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást. Az MTI információi szerint a gyermeken nem voltak sérülések és ruházata is rendben volt.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
én nem vagyok benne biztos, hogy ez gyermek ellen elkövetett bűn lenne, szerintem az anyuka/apuka kétségbeesett tette lehetett, bár ki tudja.
Inkubátorba pedig nem fér bele egy 20 hónapos gyerek, szerintem olyan méretbeli különbségek vannak.
vitamin51
@1magyar: Inkubátorba egy 20 hónapos gyermeket?
Desischado
Istenem, az állatomat sem hagynám el, nemhogy a gyerekemet, ha lenne! Hála istennek, hogy időben megtalálták, és nem lett baja!
SpamKontroll
@Desischado: Ne törjünk pálcát senki felett... Nem lehet tudni, hogy milyen idegállapotban döntöttek így. Lehet, hogy az anyát kényszerítették. Egy kisgyermek (vagy több) egész napos ellátása, főleg ha nem nagyon van segítség gyilkos dolog lehet. Nagyon sok anyuka éppen hogy túléli a gyermek fiatal éveit. Főleg, ha többet sír, nem eszik, beteg stb.. Eleve 10 anyukából 1 depressziós lesz a gyermek születése után. Nagyon nagy megrpóbáltatások vannak.
Desischado
@SpamKontroll: Sajnálom, de ez nálam nem mentség, miért nem a kórházba vitte be?! Egy kapualjban hagyni?! Mi lett volna ha baja esik?!
SpamKontroll
@Desischado: Mint mondtam, nem lehet tudni, hogy milyen idegállapotban volt, aki otthagyta... Hát baja eshet a gyermeknek a családon belül is... Ritka esetekben pszichózis is felléphet szülés után, ami szinte tudattalan állapot és a baba elpusztítására is késztetheti az anyukát. Persze, valószínűbb, hogy hanyagságból hagyták ott. Nem kell egyből támadni... Előbb meg kell ismerni a körülményeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.