Lusták, nem dolgoznak – fakadt ki egy fideszes a párt ifjúsági szervezetére, de nem csak ő elégedetlen a Fidelitas-szal – írja cikkében az Origo.

Az áprilisi parlamenti választás egyik vesztese lehet a Fidelitas. A Fidesz ifjúsági szervezetéből csak az elnöki posztot betöltő Ágh Péter kapott befutó helyet a kormánypárt országos listáján, a 17 fős vezetőségéből másnak nem sikerült beverekednie magát a lista első száz helyére sem – írja az Origo.

Az ifjúsági szerevezet visszorulását több befolyásos fideszes azzal magyarázta, hogy a párt vezetése elégedetlen a teljesítményükkel. Többek között azt róják fel nekik, hogy szervezetépítésben, programok szervezésében rosszul teljesítettek az elmúlt években.

A pártvezetéséhez tartozó másik forrás visszafogottabban fogalmazott, szerinte azért is szűkül a pálya a Fidelitas számára, mert áprilistól felére csökken a parlamenti képviselők száma, „inkább az történik, hogy helyére kerülnek a dolgok" – olvasható az Origo cikkében.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Lekéztesse is meg, igaz, hogy nincs miért. Ugyanolyan cinikusak, pökhendiek, mint a "szülőatyjuk".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Bővíteni kel a parlamenti helyeket, mert a fidesz ingyenélőknek nem lesz üres széke.
Nil
EL kell menni végre dolgozni, tapasztalatot szerezni és akkor talán rájönnek hogy a fidelitasz nem a legjobb hely, a céljuk pedig nem követendő
joopapa
@orogordog: Ki vannak a kieső ingyenélők fizetve már, trafik, föld vagy egyéb mutyival :-(((
Desischado
Legalább láthatják, hogyha már nincs rájuk szükség, mehetnek a levesbe!
nezelodo
Ezek az ifjak komolyan vették a Viktor kiszes ízű akcióterveit, amelyek a szocializmusban is arról voltak híresek, hogy nagyon szépen kidolgozták a semmit, nagy felhajtással beharangozták, amit aztán soha senki nem hajtott végre, és nem is ellenőrizték le a végrehajtást.
F_Viktor
Az ifjú titánokkal elszállt a ló a 2/3-al, a helyi képviselő testületekben kiskirálykodnak, arrogánsan viselkednek, dolgozni nem szeretnek, csak a hétvégi, közpénzeken tartó bulik éltetik. Csajok, drog, Fanta...
S mindez a Zemberek szeme előtt...

O'szt elvárják, hogy alattvalóik rájuk tegyék majd ősszel az X-et, mert természetesnek veszik, hogy a világ így működik helyesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.