A rendőrség két hónappal meghosszabbította a nyomozást a Bicske külterületén történt fakivágás ügyében, az erdőterület két olyan szántó között volt, amelyet Tiborcz Eszter, Orbán Viktor vejének testvére...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Bezzeg, ha a napszámosjózsi kicsapott volna egy lapátnyélnek való suhángot a hercegi birtokról, már karóba is húzatta volna a törvény szigorú őre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Mindenki tudja hogy ki vagatta ki a fakat engedely nelkul, csak a toketlen rendoreink nem. Elkepeszto reszrehajlas. Mocskos maffia kormanyunk van.
bakegya
A somogyi családok is pontosan tudják ki és kik vágatták ki és adták el az eső orbánkormányzati ciklusban és azt követően is folyamatosan a volt tsz-tagok és "ugynevezett mai napig is kifosztott-üldöztetett kulákcsaládok" osztatlan közös erdeit-maga az erdőfelügyelet munkatársai segédletével szállíttatták Ausztriába,az égetőbe szakszerűen a fát és tömték a saját zsebükbe a tolvajok a 100 milliókat.
A visszatelepítésről ugyanakkor a károsult áldozatok családjainak póstázzák a büntetés és törvényi kötelezettségszegés tényének büntetőszankcióit!
Nyomozgatnak-évek óta zaklatva a beijedt tulajdonosokat idézgetik vallatóra.
CSODÁK CSODÁJA EGY KÉT TULAJDONOS INGYEN VÁSÁROLGATJA KI A BÚNVÁDI ELJÁRÁS ELLENÉRE A KÁRPÓTOLT KÁRVALLOTTAKAT!!!
Szegény tiborc lány is ilyen szerencsétlen gubanc közepén találhatta csak magát?-DDD
Pisti271
Előre tudták, hogy az Únió nem fogja szeretni az akácot.
Kivágták oszt jónapot!
coyote3
Nyomoznak, nyomoznak, aztán majd elalszanak. Meg az ügy is...
szablyafűrész
Most éppen ott tart a "nyomozás" hogy nem bizonyítható, miszerint a kérdéses területen akár csak 1.db. fa is lett volna, továbbá túl régiek a tulajdoni lapok, azonban az MTZ felkutatására tett intézkedések sem eredményezték a traktor felkutatását, valószínű, hogy közben a tettesek átépítették gördeszkának, egy fotón látható traktor-rendszámot korábban egy pakisztáni Audira adták ki - Chilében, nehezíti a nyomozást, hogy a motorfűrészeken nem volt rendszám, a sajtóban megjelent fényképen látható pózoló férfi és nő a magyar hatóságok előtt ismeretlenek, vélhetően új-zélandiak, de Észak-Korea sem kizárt, amely országgal viszont nincs kiadatási egyezményünk !
human
Jó lenne ezekről is hallani:
- kötelezte-e a hatóság a fák újraültetésére a károsultakat és ha igen, miért pont őket
- a károsultakat kereste-e meg valaki visszautasíthatatlan ajánlattal, hogy megvenné a kérdéses területet mondjuk Tiborcék részéről
- Az elkövetéskor használt Tiborcék traktorát lefoglalta a rendőrség? Ha nem, akkor miért nem?

A megélhetési fatolvajokat már aznap viszik az őrsre. A példa is mutatja, hogy ha nagyban lopsz, akkor megúszod. Persze azért az sem árt, ha Orbán Viktor veje vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.