Igen. Végre. Itt az ideje, hogy belevessük magunkat a tavaszba, és az első zöldségek korlátlan fogyasztásába. Dobjuk félre eddigi rossz beidegződéseinket: a reggeli cukrozott gabonapelyheket, a tízóraira gyors egymásutánban leküldött csokikat, a tartalmas többfogásos nehéz ebédeket, és vacsorákat. Menjünk ki a piacra, tobzódjunk a zöldségek színes kínálatában, és ne legyünk restek: vegyük elő a jól bevált saláta-recepteket, vagy próbáljunk ki újabbakat – hiszen a saláták ideális kiegészítői főételeinknek, ízeikkel, színeikkel változatossá téve az étkezést. Nagy mennyiségbe tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek nélkülözhetetlen tápanyagai az emberi szervezetnek. Elősegítik az ételek emésztését, fontos szerepet játszanak a vér enyhén lúgos kémhatásának fenntartásában. A salátafogyasztás az előétel szerepét is betöltheti. A saláták élénk színeikkel, jól lehűtve, üdítő, frissítő ízeikkel alkalmasak az étkezés bevezetésére, az étvágy felkeltésére és fokozására.

Feltöltő: florida
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.