Vadai számon kérte a csatornán, hogy nem tudósítanak a sajtótájékoztatóikról, kampányeseményeikről, ehelyett "a tulajdonosi háttér Fidesz-propagandát nyom", társadalmi célú hirdetésnek álcázva. Kárász Róbert vendége Vadai Ágnes volt.

190 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
@kacsa0707: Én is láttam a tv2 munkatársát, valami barna izé folyt a szájából folyamatosan, nem csoda, a stadionos maffia jól fizetett csicskása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@silber13: Koszi, dehat a kandur olyan sotet, hogy a Negro vilagitana a szajaban... Szerintem azt sem hiszi el, hogy Amerika letezik, mert o meg nem latta...:-((

A franc se bizonygat neki semmit , eleg, ha en es a barataim tudjak, hogy mi a vegzettsegem, mi volt az eletutam...

Tudod, nekem a csizmas nem oszt, nem szoroz, engem csak az bant, hogy ilyen szemleletu emberekkel vagyunk korulveve, akik a sajat orruknal tovabb nem latnak, igaz, nem is akarnak tovabb latni, eleg nekik dagonyazni a part nyujtotta lehetosegekben...

Szerintem az elso sorban fog lepkedni a bekAmenetben, mert azt mondtak, a vegen kap sort meg virslit a 800 forint melle...
Csizmás Kond
@karma1: Drága üknagyanyó !
Sem ma sem 42 évvel ezelőtt nem a gimnázium elvégzése után kapott valaki zeneszerzési oklevelet. Az a középiskolai bizonyitvány csak arra jó, hogy hivatalisan zenélhess, nekem is van olyan és csak azért kellett, mert a zenekarban kérték az ilyen irányi iskolai képesítést.
A zeneszerzés vagy legalább egy zenetanári működésért minimum egy konzervatóriumot kell elvégezni sőt már anélkül kutyába sem vesz senki bárhogy tudsz zenélni.
Nem kell ahhoz sem kimagasló szakértelem, hogy valakiről megéllapítsd a hazugságot. Az egész vitasorozatunkban néhány septében említett aligismert és szerintem csak iskolai könyvekben szereplő zeneszerzők ismertetésénél egyebet meg sem említettél viszont annál gyakrabban lehülyéztél amit egy művelt és ábrándos zeneszerző még a szájára sem venne. Az a szleng amit itt a csevegéshez használsz az nem zeneszerzői és nem is mutít túl magasraszóval tőlem akár Tinódi leszármazottja is lehetsz akkor sem győztél meg...és szerintem silbert barátodon kivül mást sem.
Rólam meg annyit, hogy a népzene nem követeli meg az együtesi formációt és a nevet. Ott általában a primás neve és bandája néven szerepelnek, ugyanis az együtes létreahozása már mai szóhasználattal ipar, és az sokmindent von maga után.
A zenélés mellett meg hangszereket javítok leginkább vonosokat de nem túl igényeseknek fúvóst is párnáztam ujra, tudod a hangszer még akkor is romlik ha csak felakasztva lóg,
...és hogy nem láttál zenélni...nem is láthattál nem Kabalaizét játszottunk..
silber13
@Csizmás Kond: Végső soron azt kell mondjam, te mesterségesen sötétíted magadat, pedig nem kellene, mert a tudatlanságodat , ami a vita témáját illeti, azzal próbálod leplezni. Még cxsak annyit a zenegimnázium vagy konzi pontosan ugyanolyan érettségit ad, mint a hagyományos gimi, csa a szakközépben zenét is tanulnak mellette. Sőt, zeneszerzést is, bármennyire is nem tetszik! És befejeztem a hülye érveléseid megértését!
silber13
@Csizmás Kond: Mellesleg: a " siklbert " név hülyén van írva, mert Silber, a Silbermann név rövidebb változata, és miután egy világhírűcsalád vezetékneve, azt meg illő nagy kezdőbetűvel irni. Annak ellenére, hogy nem tudod, kirő van szó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.