A Jobbik "nyílt nemzetárulásnak", a nemzeti érdekek feladásának tekinti, hogy Magyarország aláírta az Európai Unió és Ukrajna közötti társulási szerződést pénteken. Szávay István, a párt országgyűlési képviselője hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta: feltételeket kellett volna támasztani az aláírás előtt, s a legvilágosabban mutatja a Fidesz-KDNP nemzetpolitikáját, hogy az EU feltétel nélküli kiszolgálása a legfontosabb. Hozzátette: az aláíráshoz semmilyen magyar érdek nem fűződik, ez az Unió érdeke abban a "geopolitikai sakkjátszmában", amit Oroszországgal vívnak Ukrajnáért.

Forrás: oroszhirek.hu
Feltöltő: OroszHírek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Ezeknek minden "nemzetárulás", amikor valaki nem fröcsög fekete pufidzsekiben, melós bakancsban... Kutya ugat, karaván halad.
coni
Jellemző a Jobbikra. Megtiltaná az ukránoknak, hogy azt tegyék ami nekik jobb. Azért mert nekünk rossz (odaláncoltuk magunkat Putyinhoz) nem kell irigykedni.

Jó, hogy a választások előtt kiderül, hogy a Jobbik elhagyná az Uniót. Ezt még a szélsőséges választók is át fogják gondolni, ha másért nem az évi 1000 Milliárdért, amivel könnyebbek lennénk az Unió nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.