2001-ben, vagyis az első Orbán-kormány időszakának második felében vett rossz irányt Magyarország gazdaságpolitikája, vélekedtek szakértők az ATV Szabad szemmel című műsorában. Surányi György korábbi jegybankelnök és Lengyel László, a Magyar Pénzügykutató Zrt. elnöke egyaránt úgy látja, 2001-től kezdve a magyar gazdaságpolitika a korábbi, egyértelműen exportra, befektetésre, beruházásra épülő és a nyugat felé forduló piacgazdálkodásról elkezdett áttérni egy fogyasztásvezérelt, a befektetéseket ellentétes irányba fejlesztő politikára, és egy állami osztogatásra.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Varga azt nyilatkozta, hogy majd az infláció megoldja a költségvetési hiányt (296-os Euróval tervezték a költségvetést).
Az, hogy a választások előtt ilyet mond azt jelenti tisztában van vele, hogy az emberek többsége úgy sem érti, hogy róluk van szó. Majd megértik, ha nem tesznek ellene időben. Legkésőbb április 6-án.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.