Az Együtt-PM aktivistái jelképesen lezárták az Orbán Viktor fodrásza előtt lévő "parkolóhelyet" és felszívódó festékkel a járdára "Royal Parking", azaz királyi parkoló feliratot festettek.

Orbán Viktor szolgálati autója rendszeresen parkol a Kossuth Lajos utca egyik háza előtt. Olyan gyakran, hogy már a járdát elrekesztő Demszky-karókat is kiszedték azon a helyen. A 444 kiderítette, hogy Orbán a haját vágatja a Kossuth Lajos utca 17.-ben. A hivatalok egyelőre hallgatnak az ügyben, az Együtt-PM aktivistái viszont léptek és festettek.

Királyi parkolót kapott Orbán az Astoriánál

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Itt a nap HÍRE!!
Fizethet az állam Hunvaldnak!...
Jogerős az Emberi Jogok Európai Bíróságának ítélete, amely megállapítja: a magyar hatóságok megsértették Hunvald György szabadságjogait az ellene folytatott eljárás során. A volt MSZP-s polgármesternek igazat adó tavaly decemberi döntés azért vált jogerőssé, mert a törvényes határidőig a magyar állam nem fellebbezett ellene, elismerve ezáltal a jogsértést... Újabb csapás a jobboldali rágalmazóknak!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adenoma
Ha már jobb dolga nincs a sok baromnak...A választást úgyis elvesztik, akkor meg Orbánnak csak röhögnie kell rajtuk.
csip-csop
@adenoma: èn nemlennèk ilyen biztos a te helyedben.
aremy
@Pisti271: ennek a királynak füstölt bot!!!
Tekla
@bakegya: Az M6 os alagútját Tolna megyébe a sik területre építették fel ,mert a Gyurcsány híd és alagút mániás volt! Miközben mindent átjátszott volna idegen (tetűhintás !) kezekre. Én meg Jobbikos vagyok,a jobb alsó sarokba fogok x-et tenni !
Desischado
Nekem is tetszik, nagyon szellemes! De tényleg oda kellett volna a büntetési tételt is írni! Egyébként a rendőrség, aki olyan lelkesen büntet, ilyenkor hol van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.