Hallgatnak a hivatalok arról, hogy kapott-e engedélyt a miniszterelnök arra, hogy a szabályokat megszegve rendszeresen a járdán parkoljon a fővárosban – írta a Magyarnaracs.hu.

Orbán Viktor szolgálati autója rendszeresen parkol a Kossuth Lajos utca egyik háza előtt. Olyan gyakran, hogy már a járdát elrekesztő Demszky-karókat is kiszedték azon a helyen. A 444 kiderítette, hogy Orbán a haját vágatja a Kossuth Lajos utca 17.-ben.

A Magyarnarancs.hu cikke szerint a járdán parkolással és a Demszky-karók eltávolításával Orbán parkolása nemcsak a KRESZ-szabályok ellen vét, hanem a Fővárosi Önkormányzat tulajdonjogát, önrendelkezését sérti. Körkérdést intéztek tehát az érintett szervekhez, – a Miniszterelnökséghez, a BKK-hoz és a Fővárosi Önkormányzathoz – hogy ki engedélyezte Orbán embereinek az oszloplopást.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
És még van, aki azt mondja, hogy egyeduralom felé haladunk!
Szerintem ha OV nem egy autoriter uralkodó, akkor én vagyok a római pápa!!!
nezelodo
Így van ez ilyenkor a hivatal se nem lát se nem hall ha a nagy emberek azt hiszik nagyobbak másoknál.
Épülhet a fideszes haver a Nemzeti Park területén engedély nélkül, "csak az újságból tudja meg a szakhatóság"!
Csak azt nem értik sokan, hogy honnan tudták ugyanezek a hivatali emberek, hogy hova kell a hordatni a melegvizet a nagy embernek a hőközpontból ingyen, hogy meg ne fázzon az engedély nélkül épült úszómedencéjében? Csak fölkapaszkodnak időről időre oda a vár oldalába azok a vízszállító teherautók!
keresztapa
Így megy ez a bűnvárosában! Főváros helyére a polip városa lépet, azt meg a maffia uralja!
keresztapa
Az igazságszolgáltatók csak az igazságot nem ismerik, attól függetlenek, de minden amit a paragrafus magába foglal, azt megmagyarázva, törvényre emelve, siklanak ki a következmények elől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.