Magyarország visszaszerezte és hazaszállította a felbecsülhetetlen értékű, ókori római eredetű, páratlan Seuso-kincs hét darabját - jelentette be szerdán Orbán Viktor miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatón, a Parlamentben.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Ha a mienk akkor miért kellett ekkora összeget fizetni érte?
A kiállítás után meg megy a magánvillákba?
joopapa
Nem visszaszereztétek viktorovics viktorov hanem vissza vásároltátok! És kőr útra kell vinni és a gyermek kórházakba ki kell állítani és mellé írni kedves szülök a fidess maffia ezt hozta ajándékba a gyermekeknek hogy nézegessék! Mert sajnos nincs pénz gyógyszerre és életmentő gépekre, mert ezeket a mesés kincseket meg kellett venni később a felcsuti stadionba kiállítják vezér számára!
Meine Ehre heisst Treue
@Nil: Azért mert peres úton nem ment. Nem sikerült bizonyítani a magyar eredetet és nem volt meg a gyilkos sem, aki a "szerencsés" megtalálót megölte.

Engem inkább az érdekel, hogy mi van a többivel? Azok miért nem kerültek haza? Ha hazakerülnek, mikor?
Nil
@geo: Miért? Miért éri meg? Tudod mennyi jót lehetett volna tenni ennyi pénzzel ahelyett hogy aranytárgyakat bámulnánk? (Már aki - én biztos nem)
Mikor tanulják meg végre az emberek hogy a tárgyak nem minősítik őket de a tetteik igen
geo
@Nil: Erre volt most a legnagyobb szükség. Nem véletlen az időzítés sem, a régészek szavazataira is szükség van. Arra a nyolcra akit ez meghat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.