Magyarország folytatja az unortodox monetáris politikáját címmel közölt gazdaságpolitikai elemzést a francia Le Monde.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Á, nem hiszem. Még nem ért oda, de hova is?
joopapa
Milyen ámokfutás, ez egy "hiteles gazdaság politika" kérem, minket irigyel az eju :- ))) Aki báncsa a kancsi gyurit azt a rogány tonyo taknyán tenyeröli :-)))
spu00
Mi a probléma, a cikk nem Matolcsy ellenes, csak nincs tisztában a történések eredményével. Nagyon jól jellemzi az OECD -i jellemzése, mert ettől függetlenül jönnek a külföldi befektetők, elég csak az elmúlt időszakban megnyitott és alapított cégek során végig nézni, s ráadásul el kell olvasni Kohl levelét. Vagy ne talán tán megnézni az O.V által bevezetett módosítások nyugati országokban való megjelenését. Nagyon jó példa az angoloknál bevezetett gáz ár befagyasztás.Ja, hogy a nyugati bankok sírnak az alacsony kamat miatt, mert Matolcsy elvett 200 milliárd évi lehetőséget, de nekünk ez nyereség. Ha valaki sajnálja őket , nyugodtan írja le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.