Az V. kerület polgármestere és helyettese – a feleségekkel együtt – három luxus lakást birtokol egy budai lakóparkban – írja az Index.

Rogán Antalnak a napokban jutott eszébe, hogy nem 50, hanem 100 százalékban tulajdonosa egy 149 négyzetméteres budai ingatlannak. Egy MSZP-s szórólap arra is felhívta a figyelmet, hogy az V. kerületi polgármester feleségének is van egy különálló ingatlana ugyanabban a budai lakóparkban.

Rogán Antal 2009 óta úgy tüntetett fel egy 149 nm-es II. kerületi ingatlant vagyonnyilatkozataiban, mintha az 50 százalékban lenne az ő tulajdona. Valójában viszont a földhivatali nyilvántartás szerint végig ő volt az ingatlan egyedüli tulajdonosa – olvasható az Index cikkében.

Ugyanebben az épületegyüttesben Rogán feleségének is van egy ingatlana, amiben 52 százalékos tulajdonjoggal rendelkezik. Az Együtt-PM szombati közleménye szerint ennek a lakásnak a másik tulajdonosa Rogán alpolgármestere, Puskás András élettársa, Deák Annamária.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
Milyen érdekes a fidesz a sajátjainak tollasodása nem érdekli, csak a bal oldalé, pedig a fidesznél sokkal érdekesebb dolgok derülnének ki, kezdve a miniszter elnöknél és folytathatnám a hosszú névsort! Én is kérdem miből???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csip-csop
@magyarbakancs Akkor most ràjottèl, hogy oràjuk nem vonatkoznak a torvènyek, mert mindenki fèl toluk. (fidesz)
csip-csop
@bence: Pol petit ki kell rugni az àllàsàbòl, ès bevonni a doktoràtusàt orokre, mert nem mèltò a munkàjàra.
JAJMÁR
Ezért kell kormányt váltani. Nem a Rogán miatt, és nem a Simon miatt, hanem a kettős mérce miatt. Ez megengedhetetlen.
Aki a vagyonbevallásában nem tünteti fel a vagyonát, az bűnhődjön egyformán. Aki közvagyon tulajdonít el, az is. Aki nőt ver, az is. Aki törvényt sért az feleljen a törvény előtt, bármelyik párthoz tartozik.
csip-csop
@Hellcat: teljesen egyettèrtek veled! igazadvan
hattorihanna
Nagyon elszomorító ez,hogy 3 millió ember nyomorán szedik meg magukat...Undorító gané mindegyik...Az pedig a leg felháborítóbb benne,hogy egy átlagembert kőkeményen büntet a nav ha nem tudja igazolni miből lett a vagyongyarapodása,ezek meg röhögnek a markukba és várják a következő 4 évüket.De ezt tűrjük,ezt érdemeljük.
Tényfeltáró
Mire vár ez a ragány? Pucolhatna már a cimborája után a süllyesztőbe, de azonnal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.