A szervezők korábban úgy számoltak, hogy valószínűleg több mint 1 millióan lesznek a mai szeretetmenetelésen, Széles Gábor napközben már csak reménykedett benne, hogy összejönnek annyian, végül a Belügyminisztérium tett pontot a számháború végére.

A rosszindulattal egyáltalán nem vádolható BM becslése szerint 440-460 ezer résztvevője volt a békemenetnek szombaton a fővárosban.

Feleannyian sem mentek el a Békemenetre

Csizmadia Tamás, a minisztérium sajtófőnöke az MTI-nek elmondta, hogy pontos becslés azért nem adható, mert a jelen lévők létszáma csak a tereken határozható meg viszonylagos pontossággal, az azokat övező kisebb utcákban nem. A menet a budapesti Kossuth térről vonult a Hősök terére.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ebből legalább 100 ezret úgy buszoztattak fel a MI pénzünkön.
Lehet,még kaptak egy kis birkapörköltet is.:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@senkifia68 20:58: Hát igen! Nem sokra futotta, ezért kár volt...Ellentétben önnel, én inkább a jobboldali hozzászólásokon érzem azt, hogy "dől belőlük a kultúra"-tisztelet a kivételnek! Az nem baj, ha a véleményeink nem egyeznek, normális hangnemben megfogalmazott érvelésekre szerintem mindenki nyitott. Legalább itt nem kellene egyből az emberek torkának ugrani. Nyugi van!
mariaberta
@coyote3: Ez azért nem csoda, mert azon a gyűlésen nem voltak lengyelek, szlovákok, sőt ausztráliából sem érkeztek pártolótagok.
bra048
Lehet, hogy igaz a becslés, de ennek majdnem fele külföldről "reánk szakadt" magyar
hazafi volt...A Békemenet "rosszabbul teljesít" ?
jancsik68
Ez nem béke,hanem béka -menet volt.Ennyi részeg embert együtt még életemben nem láttam.Akár merre fordultunk,hordó,alkohol szag büzlött.A buszokból kiszálók zöme megfenyegetett közmunkás,oda kényszeritett közalkalmazotti tömeg,akik maguktól is undorodtak,hogy ott voltak.Fővárosi embert akarva-akarva sem lehetett látni!!
1magyar
A Vajdaságból, innen-onnan ingyen busszal kirándultak egyet. Az itthoniak meg kijózanodtak.
senkifia68
Cicamama55

Majdnem mindennel egyetérek, ha leszel szíves visszanézni a NEM BALOLODALI kommentekre adott válaszaitokat! Minő érdekesség, hogy az "a" más szájából trágárság!
Amúgy meg meg nem értem, hogy mi volt az írásomban a sértő?!

Néhány hónappal ezelőtt egy meglehetősen konszolidált válaszomra küldtek el az "anyám picsájába" és hiába jeleztem a mod-nak a sértést, NEM VOLT AZ!!!

Mitől ilyen egyirányban érzékeny az orrotok fel nem foghatom.

Az Obánékra utoljára 1998-ban voksoltam, kedves, viszont kétszer az MSZP-re és egyszer az LMP-re. Szerinted kurvára jobboldali vagyok?
Talán fel kellene ismerni, hogy nem a FIDESZ-nek drukkolok, de baromira nemt tetszene, ha a kormányváltóknak nevezett amerikából hazavezényelt gyökértelen liberálanachista metropolita ügynök brancs rabolná újabb 4 évig a hazámat.
Tudod ilyenkor a FIDESZ-el kapcsolatban Kádár elvtárs szavai jutnak eszembe.
- Jó-jó loptak. De az országban maradt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.