Egy héttel a választások előtt lezajlott a békemenet, amely Orbán Viktor beszédébe és a Fidesz-nagygyűlésbe torkollott. A békemenet elnevezése ellenére nem volt mindig és mindenkor békés. Videó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Na, becsülettel néztem addig a Békemenetet, amíg mind be nem értek a Hősök terére. Mivel közrendes múltam miatt értek némileg az amúgysem túl bonyolult "népszámláláshoz", ezért mondom: 90 ezer ember, pluszmínusz ötezer van a Hősök terén, a Fidesz nagygyűlésén.
A Hősök tere 180X180 méteres, beleszámítva az utak teljes szélességét is. Ez 32.400 négyzetméter. "Tömött" tömegnél 4 ember/négyzetméter a szorzó, minél ritkásabb, annál kisebb ez a szám. Reális becsléssel a tér harmada tömött, harmada átlagos, harmada ritkás. 10.800x4 + 10.800x3 + 10.800x2. Mindösszesen 43.200 + 32.400 + 21.600, azaz 97.200, amiből lejön a Dózsa György út Szépművészeti Múzeum melletti beszájadzásánál látható nagyjából 40x60 méteres gyakorlatice néptelen terület. Ezt 3-as négyzetméterenkénti átlaggal kivonva 97.200 - 7.200 összesen: 90.000.
90 ezer.!!
Hát Vérnarancs Fijjug, ez bukta! Nem vagytok még 100 ezren sem! Egész országnyi nagybüdös rászervezéssel képtelenek vagytok még a Tőletek minimum elvárható 100 ezer embert sem összehozni! Ennél még akkor is többen voltatok 2002-ben, mikor a népgyűlésesdibe a Kossuth téren belekezdtetek! Ott azért a mellékutcák is tele voltak, mégpedig tömötten, ott valóban voltatok 150 ezren. A Rákayfilippes kétmilliót hagyjuk, az már akkor is mulatságos volt, bár biztos ma is lesznek majd a Narancsmédiában rettenetes számok, mert valahogy ezt a kudarcot ki kell mosnotok! És tudjátok Fijjug, mikor képesek voltatok 150 ezer embert pár nap alatt összeszedni a Kossuth térre akkoriban, azért még mi nyertük a választást.
Két hete szervezitek ezt a valamit. Hogy milyen erőszakosan, gátlástalanul, mondhatni kétségbeesetten, azt láttuk, hallottuk, átéltük. És ennyi jött össze. 90.000... A mi embereinket ezzel persze holnapra bemozgattátok, mert ennyi üres arckifejezésű zombit egymás mellett látni, az bizony fölhorgasztja a Mieinkben is a mehetnéket.
Szóval Vérnarancsok. Kösz, hogy ahhoz elegen voltatok, hogy a Kormányváltás szimpatizánsai is megmozduljanak holnap. Kösz,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Hát vaze... a kommunista ifjas ellentüntetőkön kb fél órája sírok-visítok... így nem volt még bealázva a csicska-birkamenet... nem tudom kik szervezték, de BRAVO... máris elviselhetőbb a szégyenmenet nemzeti szégyene... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
miazavalami
@tavaszi: Figyelek , nagyon figyelek, de akkor se értem hogy a nemzetes felmenők hogyan zárják ki azt hogy baloldali vagyok?
Pökhendiséged határtalan. Lehet bármennyi nemesi ősöd, te akkor is bunkó emberke lettél. Az általad említett Eperjesi úriembert nem ismerem. nem találkoztam még vele az operában...
Cicamama55
@nezelodo: Próbálom belevinni a humort, mert nem akarom a kedves kommentálót sértegetni. Dehogy hiszem el, amit ír... Átlátszó az a kutyabőr annyira, mint a császár új ruhája c,mesében az uralkodónak...
Desischado
@coyote3: Köszike az infót! Szóval vigyázzak, hogy el ne vigyenek a fijjuk? (nevet) Aranyos vagy, hogy figyelmeztetsz, de az tuti, hogyha orbánnak erre máris volna lehetősége, itt jónéhányunkat vinnének menten! De vigasztalna, hogy milyen király, és klassz társaságban lennék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.