A Jobbik álláspontja szerint a baloldali pártszövetség vasárnapi rendezvényével egyértelművé vált, hogy nincsen programjuk és csak a gyűlölet tartja össze őket.

Dúró Dóra, a párt szóvivője azt MTI-nek azt mondta: erre utal az is, hogy Bajnai Gordon a beszédében nyíltan elmondta, hogy "valaki elleni szavazásra kéri az embereket". Hozzátette: az igazság Velez Árpád, az MSZP pártigazgatójának "kiszivárgott őszödi beszédéből" derül ki, amelyben közölte, hogy nem Orbán Viktort akarják leváltani, hanem az embereiket akarják kifizetni, tehát az a cél, hogy "újabb Simon Gáboroknak juttassanak különböző összegeket".

A jobbikos politikus álláspontja szerint az "újabb Simon-ügy" is bizonyítéka annak, hogy az MSZP bűnszövetkezet, s ezt támasztja alá Gyurcsány Ferenc korábbi nyilatkozata is, miszerint "különböző pénzek vándoroltak" a szocialista párthoz.

Dúró Dóra megjegyezte: pártja továbbra is programközpontú kampányt folytat, s le akarja váltani az elmúlt 24 évet, mert – ahogy a Kóka János volt gazdasági miniszternek adott diplomata útlevél is bizonyítja – a Fidesz és az MSZP összefonódása egyértelmű.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ami a gyűlöletet illeti, na erről jobb ha hallgat a Jobbik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
A jobbikot is a gyűlölet tartja össze, a tagjai és szavazói mások iránt érzett gyűlölete!
trenszmen
Látom hatásos a fidesz meg a baloldali moslék agymosása :)
Szánalmas, hogy felnőtt emberek a 24 év rombolását nem látják be, és még védik is a söpredék országrombolókat!
Csak gratulálni tudok eszetlenek!
lópicigáspár
@Cicamama55: "a fidesz meg a baloldali..." Kizárásos alapon a jobbik, de az meg a fidesz kistestvére, úgyhogy nincs negyedik!
trenszmen
Igen. Kizárásos alapon JOBBIK!
Nincs ezen szégyellnivaló, ami szégyen az, hogy a söpredék pártok miatt nincs más választás!
24 év alatt egyik párt sem tett az országrombolás ellen!
De én nem akarok, és nem is fogok senkit semmiről meggyőzni, mindenki aki szavazni megy, felnőtt gondolkodó ember. Csak tanácsot lehetne adni, de azt is minek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.