Az elmúlt években az erkölcsileg megrendült, gazdaságilag szétzilált ország újra elindult a konszolidáció útján. ennek folytatásához kér felhatalmazást a kormány a választóktól – ezt mondta Navracsics Tibor a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. A miniszterelnök-helyettes szerint sok, a baloldalban csalódott szavazó pártolt át a Jobbikhoz, és a mostani baloldallal nem lehet nemzeti konszenzust kialakítani.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bögöly
Navracsics "Úr"!

És még sokkal több Fidesz szavazó pártolt át!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Ez már tényleg a vicc kategória, hogy négy év után a jelenlegi kormány nem arról beszél, hogy mit csináltak az elmúlt 4 évben, hanem, hogy mit nem csinált az őket megelőző (bukott???) kormány. Lenézik a választókat. Na de ennyire?
bárzongora
@joopapa: @coni: Négy év alatt nem lehet helyrehozni a "nyolc év" tatárdúlással felérő országrombolását. IV. Bélának is több idő kellett hozzá.
joopapa
@bárzongora: Ez így elég gyér! Sorolj fel néhányat a rombolásból légy szíves! De ne az ájemefel gyere! És sorolj fel néhány jótéteményt a mostani kormány munkájából!Ha annyira rosszul kormányoztak akkor honnan tudnak ezek ennyit lopni most!
bárzongora
Ez így nagyon gyenge! Ha megmondod, hogy mit ne mondjak, az ugyanaz, mintha megmondanád, hogy mit mondjak. Így semmi értelme az egésznek. akkor
gomez
Nagyon szeretnék újra a 2/3-os többséget megszerezni, de az csak álom! Többet nem hiszem hogy ilyen előfordulhat ebben az országban! Vége a szabad rablásnak! Azt akarja
sugallni hogy mindenről a baloldal tehet! Még a Jobbikot is a baloldal teszi naggyá, és nem az utóbbi 4 év diktatúrája!!! A szavazóhelyiségekben majd eldől minden!
bárzongora
@gomez: Buta vagy kisfiam. Két hét múlva meglátod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.