Rogán Antal hazudott a vagyonbevallásában, és meglepő vagyongyarapodására derült fény. Míg Simon Gábor ellen ezért napok alatt médiahadjárat ügyészségi nyomozás, és mentelmi, illetve vagyongyarapodási vizsgálat indult, Rogán Antal úgy tűnik megússza ezt. Pedig mindkettőjük ügyélben jogunk van ismerni az igazságot. Fotó: fideszfigyelo.blog.hu [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Helló Magyar Nemzet ezzel is lehet foglalkozni: Akkor talán nem neveznék fidesz bérencnek a lapot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
"rogán és simon két jóbarát, együtt zsákol, s issza borát"

Mehetnek együtt a süllyesztőbe is.
human
@tavaszi: Itt az ellenzékiek közül is a többség szeretné, ha kiderülne Simon miben bűnös. Ezzel ellentétbe te és társaid annyira hinni akartok a fidesz tisztaságában, hogy a tényeket is letagadjátok magatok előtt. Ez a struccpolitika még nagy csalódást fog okozni nektek és nagy kárt az országnak. Inkább arra kellene törekednetek, hogy ti is kritikusak legyetek a jobb oldallal, hogy Rogán és Mészáros félék ne hiteltelenítsék el azt.
hattorihanna
Add istenem hogy bukjanak,és megérjem hogy Tónit is elvezetik szíjon,mert megérdemelné...
karma1
@hattorihanna: Veled imadkozom 6-an,...
dzurinda
@tavaszi: Gratulálok, megtestesíted a tökéletesen elfogult, egybites szavazót. Az ellenfél oldalán történő dolog felháborító bűncselekmény, hasonló dolog a saját oldalon "hiteltelen mocskolódás".

Agyat kellene növeszteni ennek a társadalomnak, enélkül soha nem lesz itt normális ország.
hattorihanna
@dzurinda: Nekem már az is eszembe jutott,hogy mivel így megosztották a lakosságot és az országot,tényleg szét kellene választani mindent.Aki akar az egyik kiválasztott félnek adózik,fizet járulékot,stb.A kórházak és iskolák semleges területek lennének,mindenki igénybe vehetné ugyanolyan feltételekkel.Azután majd kiderülne hogy ki gazdálkodik jobban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.