Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter délután két órakor ismerteti a tavalyi EDP-hiány és az államadósság mértékét. A meghívó szerint kiválóak az eredmények. "Kiváló tavalyi hiány és adósságszámok, elküldtük...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Kíváncsi vagyok mik a "sarokpontok" :)))))
tavaszi
@töky: ...nem érdeke a hazugság, ------választás miatt semmiképpen-----brüsszel miatt pláne nem...de tudod , ahogy a komentjeidre visszaemlékszem,nem is biztos hogy a fideszre tudnál szavazni...de még is azt kivánom, neked is jobb legyen a következő 4 éved . és akkor pláne össszetudod majd hasonlitani a 8 év cocikormányzást, a fidesz 8 évével.
petike
@tavaszi: Igen, én is azt szeretném, ha már jobb lenne a következő 4 évem!
töky
@tavaszi: Igazad van ! Én sohasem fogok a fideszre szavazni, még akkor sem, ha kolbászból lenne a kerítésem.
Meghagyom a szavazást a magadfajta fanoknak/faszoknak akik meg akkor is erre a barna kis gecire szavaznak, ha az szíjat hasít a hátukból és kilopja a szájukból még a műfogsort is. Engem meg ne féltsél öregember. Nekem mindenem megvan, ami a mai Magyarországon kell a jó élethez. Egészséges vagyok, szép családom van, el tudom tartani magamat is meg őket is ennek a szaros rendszernek a segítsége nélkül is. És már kurvára nem érdekel az sem, hogy ki a f@sz nyeri meg április 6-án ezt a szemét választást. Ha a fidesz nyeri meg tudomásul fogom venni, legfeljebb többet nem írok politikai tartalmú kommentet sehová, ergo befogom a pofámat. De ettől még nem fogok összeomlani és a kardomba sem dőlök. És akkor sem fogok hurrá hangulatban élni, ha a szocik nyerik meg a választást, aminek kétségtelenül jobban örülnék. Viszont a beosztásomnál fogva nem fogom segíteni az olyan fideszes majmokat sem, akik teli pofával akarják majd ünnepelni - na én előre megmondtam stílusban - az esetleges győzelmüket. Még az is lehet, hogy rosszindulatúan kibaszok velük...
Senara
2010 -4,3 82,2
2011 4,3 82,1
2012 -2 79,8
Valaki elmagyarázná hol a bánatban van 2013 ...2014 év adatai vagy a csak jövőre . ja és a 2009 adat mi a fenét keres itt ?
Senara
2009 -4,6 79,8
2010 -4,3 82,2
2011 4,3 82,1
2012 -2 79,8 @Senara:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.