Az infláció leszorítása és a maastrichtinél jóval alacsonyabb hiány összességében több száz milliárd forinttal csökkentette a kabinet mozgásterét tavaly. Amint azt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
bocsika én nem értek hozzá...és nagyon buta vagyok...
"Amint azt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hétfőn, majd kedden a KSH is közölte, a kormány edp-jelentése alapján 2013-ban az államháztartási hiány a GDP 2,2 százalékának felelt meg, ami jócskán alulmúlta a kabinet várakozásait."
de ezt hogyan tetszett kihozni?
ha jól tudom az az összeg ami eddig a manyupnak ment, az most az államháztartást boldogítja ez kb 350 milliárd évente...
ez 2010-es szinten volt...
www.mfor.hu/cikkek/Veszelyben_a_hiany__ujabb_kulonadok___Orban_Viktor_percrol_percre.html
"A kormány november elsejétől 2011. december 31-ig felfüggeszti a magánnyugdíjrendszerbe jelenleg havonta 30 milliárd forint értékben folyósított összeg átutalását."
és az adóbevételek kb 30%-al növekedtek 2010-hez képest
index.hu/gazdasag/2014/01/29/itt_a_kormany_nagy_trukkje/
tehát hogy akkorhoz képest az állambácsi évi több mint 3000 milliárddal kap többet (ez a gdp kb 10 százaléka...) az azt jelenti, hogy "2013-ban az államháztartási hiány a GDP 2,2 százalékának felelt meg, ami jócskán alulmúlta a kabinet várakozásait."
bocsika, de hogy is van ez? a 10 százalékkal több pénz ellenére a hiány csk 2,1 százalékkal csökkent?
www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/teina200.html
ehhez kellett a sok különadó,áfaemelés, és egyebek?
hát--- majd lehet emiatt is menetelni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.