Tombol a kampány, jönnek a jobbnál jobb videók és még csak kedd van. Gyurcsány Ferenc most a Facebookra tett fel egy videót, amiben kettő lánnyal fotóztatja magát.

"A tegnapi várpalotai utcai fórumon odajött két lány fényképezkedni, majd kértek egy ezrest. Odaküldtem Molnár Csabához őket, h majd ő segít. Most azt kérdezi Orbán köztévéje, hogy miért tettem." – írta Gyurcsány Ferenc.

"Mert szoktam. Minden reggel adok az útkereszteződésben az autósokhoz odalépő asszonynak, tegnap a lányoknak, a vasárnapi nagygyűlésen egy tényleg rossz állapotban lévő férfinak, aki arra panaszkodott, hogy napok óta nem evett. A fizetésemet meg gyermekalapítványoknak adom sok éve.

Kérdezhetném a köztévét mi közük hozzá. Én a sajátomat költöm, Rogán meg mintha magának lopna. Tényleg! Küldtek levelet a híradós kollégák Rogánnak is, hogy honnan van a 300 milliója? Vagy csak az én ezer forintom izgatta fel őket?"

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
@nemjoezigy: Az köztudott, hogy Gyurcsány és Bajnai egyaránt fizetés nélkül
volt miniszterelnök. Mindketten jótékony célra utalták a javadalmazásukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Az a baj ,hogy már a kezdet kezdetén rosszul indult a politikai váltás!! Nem cserélték le a régi elvtársakat,és még mindig ott ülnek a helyükön,vagy nagyon sok nyugdíjjal pihennek!!Az első hazaáruló aki eladta a hatalmas közvagyonokat fillérekért Antall József volt,mert annyira akart miniszterelnök lenni ,hogy mindent megígért a régebbi bűnösöknek !!! Megígérte ,nem lesz elszámolás,számonkérés !!!Azóta minden kormány versenyezve egymással osztogatott,és fosztogatott !!A hatalmas állami közvagyonokat átmenekítették magánszemélyeknek!! Persze a saját maguk ,vagy barátok,rokonok voltak elsősorban!!!Hatalmas erős ország lehetnénk ,csak a nép megnyomorítójai itt vannak még mindig köztünk!! MDF,FIDESZ,MSZP !!
Desischado
@jancsipapa: Bocsi, véletlenül nyomtam gombot!
Desischado
És? a sajátjából adott, a csajok meg szinte szaladtak érte! Láttam rajta, hogy poénnak fogja föl! Mosolygott is, de eszébe sem volt a lányok kérését megtagadni! És igaza van, a köztv a tóni 300 millájával miért nem foglalkozik?! Vagy ez az ezer ft azért volt érdekes, mert ő adta?!
Cicamama55
Ilyen tisztogatást mint a Fidesz, még soha egyetlen kormánypárt sem csinált...Hatalomra jutásukkor azonnal, minden oktatási, igazságszolgáltatási, kulturális intézmény vezetőjét Fideszesre cserélték, sokszor olyanokra akik a munka elvégzésére sem igazán voltak alkalmasak! Sok új felsőbb posztot hoztak létre minden területen, ahová eleve a hozzájuk közel állókat nevezték ki../pl.Handó Tünde/ Megcsorbították az Alkotmánybíróság jogait, törvényeket gyártottak nap mint nap,földbe tiporták a jogállamot! Törvénytelenségeiket törvényekkel legalizálták! S hát a közmédia irányítása is Fidesz kézben van, így folyhat az a néphülyítés, mellyel folyamatosan szembesül az ember! Aki ezt nem vette észre, az vagy nem itt élt ebben az országban, vagy "agyhalottá" degradálta magát!!!
nezelodo
"nahát
Veszi a szavazatokat a patkány!"

Szervezhetett volna békemenetet is a pénzeden (pénzünkön), mint Orbán.
kopeba
Fényezze csak magát , pár év múlva a kutya se emlékszik majd rá. Max. majd azt hiszik valami pornószínész volt ... aki elkúrta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.