Igen furcsa párbeszédet rögzített egy kamera a DK elnökének várpalotai utcai fórumán. Gyurcsány Ferenc azt állítja, azért adott egy ezrest Várpalotán az őt erre kérő, vele fotózkodó rajongóinak, mert másokon is segít, akinek szüksége van rá.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Jaj fecó---kampány van!1 ezres egy szavazat?Záhonyig ér a sor!
nyanya001
Csak egy provokátor volt a kis lotyó !
nyanya001
Tessék !
A tegnapi várpalotai utcai fórumon odajött két lány fényképezkedni, majd kértek egy ezrest. Odaküldtem Molnár Csabához őket, h majd ő segít. Most azt kérdezi Orbán köztévéje, hogy miért tettem.
Mert szoktam. Minden reggel adok az útkereszteződésben az autósokhoz odalépő asszonynak, tegnap a lányoknak, a vasárnapi nagygyűlésen egy tényleg rossz állapotban lévő férfinak, aki arra panaszkodott, hogy napok óta nem evett. A fizetésemet meg gyermekalapítványoknak adom sok éve.
Kérdezhetném a köztévét mi közük hozzá. Én a sajátomat költöm, Rogán meg mintha magának lopna. Tényleg! Küldtek levelet a híradós kollégák Rogánnak is, hogy honnan van a 300 milliója? Vagy csak az én ezer forintom izgatta fel őket?
( Gyurcsány Ferenc írta ! )
human
@nyanya001: Szerintem csak élelmes. Ezek szoktak a bárban bájologni, hogy hívd meg egy italra aztán csevej, még egy ital és szépen otthagynak 10 perc után egyedül 1000 Ft minusszal a zsebedben.
Amúgy még ha rászorulóknak tűntek volna, ok.
kacsa0707
Lehet, hogy csak a "szolgáltatásukért" járó lét kérték?? elég olcsónak tűnik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.