A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint legitim és fair a magyar választási rendszer, amely alkalmas arra, hogy vasárnap a több mint nyolcmillió választópolgár „ítéletet hozzon, véleményt alkosson”. Lázár János kedden Budapesten azt is közölte, a demokrácia erejét mutatja, hogy több mint 1500 egyéni jelöltre lehet szavazni az országgyűlési választáson.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Lázár ez amit kijelentettél az annyitisér...semmit...hazugság.
evacica
Ez a választási rendszer minden csak nem FAIR! Ez olyan mint a fidesz hazug és csaló és álnok! Mehet tovább a hazugság a nép butítás de főleg a zsebeik további tömése, ami náluk bocsánatos azaz szóra se érdemes lásd a Rogán lebukását csak úgy lesöpörték és a nép ezt hagyja, Most már jöhetnek a megszorítások, mert valahol vissza kell szerezni az osztogatásra kiadott pénzt! A népnek jöhet a fekete leves, hisz Orbánt felhatalmazta a magyar nép erre! Szegény Magyarország mindig rossz lóra teszel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.