Orbán Viktor szerint az idei évnek a választásokon kívül két nagy küzdelme lesz: a rezsiharc és a földcsata. A miniszterelnök a Demokrata című hetilapnak adott interjúban arról is beszélt, hogy a pénztőkének tartósan nagyobb szerepet kell vállalnia a közterhekből, és szerinte a paksi bővítést csak kampánycélból támadja az ellenzék.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
...harc...csata...ez még mindig csak háborúzik...elmeroggyant.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Mindig harcol.
Napóleoni komplexusa van?
Gyerek korában lehet ,hogy sokszor el agyabugyálták verekedéskor?
bretagne
Már féltem, hogy a végén leteszi a fegyvert!
nemjoezigy
1. -Orbán Viktor szerint az elmúlt négy év olyan volt, mintha átépítettük volna a házunkat, miközben benne éltünk, a következő négy esztendő feladata pedig már az, hogy "az átépített házat belakjuk, otthonossá tegyük a magunk számára"
Igen a maguk számára! Ha ilyen marad a mentalitásuk, mint e 4 évben volt, - már pedig miért változna,- akkor nekünk a többségnek a házon kívül jut csak hely.
2. Jaj a következő megint olyan szép, hogy már igaz sem lehet.: ov:."...Ilyen például, hogy a pénztőkének nagyobb szerepet kell vállalnia a közterhekből vagy hogy a megélhetés költségeit az emberek zsebében lévő pénzhez igazítják..."
Az én érzésem szerint és az olvasatomban a pénztőkésekbe beletartoznak a milliárdos vállalkozók, a magas keresetűek, akik eddig minden adózási kötelezettségből hasznot húztak még az átlag keresetűekhez képest is!
A megélhetési költségek megoldásához is azt tették, hogy először a magas keresetű gyerekesek kaptak adó kedvezményeket és csak egy év múlva a gyerekes kiskeresetűek. Addig sokan elvesztették lakhatásukat és visszafordíthatatlan módon nélkülöztek.
Ennyit az érték ítéletükhöz a szociális érzékenységükhöz. Minden ami nem az ő zsebükre megy az felesleges. Aki javítani akar az szervezzen gyűjtést a polgárok közt. stb.
geo
Kezd hasonlítani Titánia nagy vezérére.
DR Eric CARTMEN
Lesz még egy nagy csatája---a bukás után a kezelőorvosával is !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.