A "voksturisták" - vagyis a másik lakcímre bejelentkezők - miatt 12 választókerületben többen szerepelnek a névjegyzékben. Az ellenzéki szövetség szerint választási csalás gyanúját veti fel, hogy több billegő választókerületben is nőtt a szavazópolgárok száma az elmúlt két hónapban. ...a kisvárdai járásban fekvő Tornyospálca egyik átlagos házába több mint száz ember van bejelentve állandó lakosként a választói névjegyzék szerint. ... Zuglóban nagyjából 700-zal többen akarnak szavazni, mint ahányan két hónappal ezelőtt a névjegyzékben voltak, míg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén nagyjából ugyanennyivel kevesebben. A szabolcsi város polgármestere, Lipők Sándor pedig a zuglói jelölt, Papcsák Ferenc kampányfőnöke

Forrás: ma.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"a kisvárdai járásban fekvő Tornyospálca egyik átlagos házába több mint száz ember van bejelentve állandó lakosként a választói névjegyzék szerint. "

Azok ugandai új magyar állampolgárok, na meg sok jó ember kis helyen is elfér. Ha egy bajai házban 96 trafikot be lehet jelenteni akkor egy tornyospálcai házban is elfér 100 ember. Ratkós fülöp megoldja.

Amúgy elképesztő hogy ilyen nyíltan csal a fideSS, csak semmi szégyenérzet. Na meg az is elgondolkodtató hogy 700 szabolcsi embert is fel tudtak bérelni ilyen aljasságra hogy papzsák elvtársat újra megválasszák a zuglóiak nyakára.

Ez egy beteg ország, benne egy még betegebb társadalommal. Ez már nem kérdés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@karma1: (21:53) Lehet, hogy csak menekültekről van szó és bejelentkeztek díjazásért, hogy munkát kapjanak, de nincs is szavazati joguk. Talán fölösleges is a felhajtás miattuk. :)

(Ismerős ez a kút meg a kávája. Régen volt itt a blogon valaki - azóta eltűnt -, aki mindig ezzel példálózott.)
karma1
@verőce21: Ja, lehet hogy a menekultek tul sovanyak voltak, ezert fert el 700 beloluk egy lakasban? ES AZ NEM BUN? Maganlakasba ennyi szemelyt bejelenteni? Es az adohatosag mit tud errol a "szobaztatasrol"? Vagy csak ingyer? A szepszemu pakisztani menekultekert?

Igen, ezt a "kavas" mondast en is egy blogon lattam eloszor, es nagyon megtetszett, mert talalo...:-))

De tudok egy masikat is : (angolbol forditva egy kuncsaftomtol:) Mi az abszolut lehetetlen a politikaban? Felvenni a sz@rt a foldrol a tisztabbik vegen fogva meg!
verőce21
@karma1: (22:42) Hogy melyik a tisztábbik vége? - minden viszonylagos.
Az igazság is. Perzsiában a kígyó nem ronda, hideg álnok hüllő, mint minekünk, hanem az okosság, az agyafúrtság a leleményesség követendő példája. Kínában a tigris nem a vérszomjas kegyetlenséget jelenti, hanem a vitézséget, a hősiességet. A négerek szemében az elefánt nem az ormótlanság és esetlenség, hanem a hatalom és erő jelképe. Indiában a tehén ma is szent állat, menlevéllel járkál az utcákon, területen kívüli előjogokat élvez mint holmi külföldi államférfi, és átallják hozzá hasonlítani az embert, mert megaláznák vele. :)
Pisti271
@verőce21: "de nincs is szavazati joguk"
Bocs, de az adatok a választói névjegyzék változásából származnak.
Azt kifejezetten a választásra jogosultak nyilvántartására találták ki.
verőce21
@Pisti271: (21:38) Persze. Csak a tény akkor válik befejezetté, ha meg is jelennek a szavazáson, nemcsak a jobb megélhetés miatt költöztek a fővárosba.
Addig pedig az egész csak vaklárma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.