A választási kampány hajrájában nem a Fidesz újabb győzelme, hanem annak mértéke a kérdés a Medián szerint. A közvélemény-kutató legfrissebb, március 21. és 25. között felvett reprezentatív felmérése szerint a kormánypárt a teljes népesség 36 százalékának, ezen belül a választani tudó biztos szavazók 47 százalékának támogatását tudhatja maga mögött.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eppen a titkolodzo szavazok nagyaranyu novekedese jelzi, hogy a fideSSnek bizony van felnivaloja,... Rengeteg ember csak a fulke maganyaban ohajtja kinyilvanitani a velemenyet, mert ott nem kell tartania semmifele eroszaktol (remelhetoleg), fizikai es lelki terrortol,... (Remelem, erre eleg lesz a felallitott szavazobizottsagok felugyelete)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@tivoli: En a fentebb irtakra hivatkozom: talan a fulke maganyaban megnyilnak az emberek, es batran huzzak be az X-et, persze nem a fideSS-re...:-))
nezelodo
Nekem gyönyörű muzsika, amikor azt hallom, a fidesz győzelemre áll! Ugyanígy kedveltem 2002-ben és 2006-ban is a győzelmi jelentéseket.
tivoli
@karma1: Erre gondoltam.
Csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja. :)
tivoli
@nezelodo: Akkor is megmondták, hogy ők a nyerők, aztán mégse...
Jól elkiabálták :D
Yoda69
De nagyot rohognek, ha ismet buknanak orbanek.
Asszem nekik viszont a pofajukra fagyna a folenyes vigyor.
karma1
Azt hiszem, mindket oldalon mar pattanasig feszult a legkor, de nem tudom, mi lenne a jobb? Sajnos, a fideSS ellenzekben ugyanolyan szemet tud lenni, (no meg vastagon karorvendo!), mint uralmon.

Itt mar csak egy olyan unios torveny segitene, amelyik behatoan vizsgalna a hirtelen meggazdagodottak vagyoni helyzetet, illetve automatikusan bekerne az adobevallasokat, vagyonosodasi nyilatkozatokat.

Nem igaz, hogy az Unionak nem tunik fel a hirtelen milliardossa valt , egyszeru agyu gazszerelo eletpalyaja es adozasi szokasai, hiszen ekkora merteku gazdagodasnal 100 %-ig feltetelezheto a buncselekmeny, mar csak az a kerdes, hogy melyik paragrafus ellen vetett az ujsutetu milliardos(ok)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok