Vona Gábor már megbánta, hogy korábban az RTL Klub és a TV2 bezárásáról beszélt, szerinte súlyos százalékokba került ez a Jobbiknak 2010-ben – írja az Origo.

A lapnak adott interjúban azt mondta,  tíz év múlva tanítani fogják, hogyan vált néppárttá a Jobbik a mostani stílusváltással. "A Jobbiknak a tartalmi radikalizmusát meg kell őrizni, de stílusváltásra van szükség. Ugyanis nem az a baj az üzeneteinkkel, hogy ne lennének azokra fogékonyak az emberek, hanem az a baj velük, hogy sokszor nem tudjuk őket olyan stílusban előadni, képviselni, amely befogadhatóvá tenné őket. Egyszerűen stílusbeli akadályokon kell átrágnunk magunkat, hogy a programunk, a tartalmi mondanivalónk eljusson az emberekhez." – mondta Vona.

A pártelnök a 2010-es választás előtt még arról beszélt, hogy a TV2-t és az RTL Klubot beszüntetné, a székházaikat porig rombolná.

"Tökéletes példa a stílusváltásra. Most azt mondanám, hogy a TV2-t és az RTL Klubot rákényszeríteném arra, hogy értéktelen műsorok helyett értékes műsorokat szolgáltassanak."

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
A buta jobbikosok meg tapsolnak is ennek a "stílusváltásnak", mert lövésük sincs például a kereskedelmi média működéséről (másról se nagyon), ami ugye arról szól, hogy olyan műsort készítenek, amilyenre igény van. Ti. a reklámokból tartják fenn magukat, ahhoz néző kell, nem Zázrivecz karhatalmilag eldöntött műsorszerkesztése. Bár tudjuk, Orbánhoz hasonlóan ő is mindenhez ért.

A Békemeneteseknél is szánalmasabb ostoba az, aki emiatt a kiskutya-simogató stílusváltás miatt fog vasárnap a Jobbikra szavazni, és nem veszi észre, hogy Jobbik úgy tudta átverni, hogy még kormányon sem volt. Az ilyen szavazónak tényleg már csak egy önként feltett póráz hiányzik a nyakára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nehogymá leírta mi a bajom ezzel a bandával, mármint a jobbikkal. Hozzáadódott a Paks megszavazása, és most ez. vona is egy képmutató szemét, semmi több, orbán hazugovics kisöccse. Ezért nem kérek én ebből a bandából, remélem, majd 4 év múlva kibuknak a Parlamentből! Mert csak a szociális váláságnak köszönhetik, hogy megszülethettek! Sajnos!!!
bögöly
@Desischado: Egyszer,csak abban a bánatos életben egyszer,kalandvágyból vidd el a családodat kirándulni Borsodba.
Menjetek végig Miskolctól Ózdig,s aztán írjál ilyeneket.
Nem fintorogni kéne,hanem megismerkedni a valósággal!

Nálunk,Miskolcon már körvonalazódik az ország legnagyobb gettójának körképe,s valamely baromarcú még 5000 cigányt akar idetelepíteni.

Nem,mi nem az ATV nyálas,túltenyésztett nyekergőin nevelkedünk.
S mi sem szeretnénk,ha a gyerekeinket nem tudjuk elengedni egy színházba,vagy más összejövetelekre.
Nem,ez nem rasszizmus,ez a kőkemény valóság!
S ha ennek a problémának a megoldását a Jobbik kínálja,akkor jöjjön a Jobbik!!
nemsemmi
Én sem nézem a való világ című bugyuta műsort, de ha helyette operát adnának, azt sem nézném, bármennyire is tisztában vagyok azzal, hogy értékes kultúrális műsor. Engem nem szórakoztat.
Ugyanúgy nem szórakoztat a népzene vagy a néptánc sem.
Valószínűleg bennem van a hiba, de azt hiszem vagyunk még néhányan ebben az országban ilyenek.
Fradigege
A cigányok az evolúció zsákutcája. Időpazarlás velük foglalkozni. Ahol megjelennek hanyatlásnak indul minden. Elkezd rohadni, tönkre menni az élettér. A VIII. kerületben a cigánynők vagy terhesek vagy babakocsit tólnak. Nem véletlenül nem első ajtós a 99-es busz. Szebb napokat megélt Józsefvárosnak már réges rég annyi. Szemetelnek, ordítanak, egyszerűen nem tudnak viselkedni. A börtön nekik egy státusz szimbólum. A szélsőjobboldal megjelenését pedig az ilyen kohn(kun)béláknak és böhmvilikének köszönhetik. Az I. világháború után és trianon közben ők gyalázkodtak a hatalomban Magyarország ellen, ami nem maradt feledésben a későbbiekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.