Vona Gábor szerint a Jobbik nyerte a választási kampányt, mert egyetlen párt volt, amely pozitív üzenetekkel és nem sárdobálással fordult a választók felé.

A Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje vasárnapi egri lakossági fórumát megelőző sajtótájékoztatóján közölte: a közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy a Jobbik már felülmúlta a baloldali összefogás eredményét.

"Van még hét napunk és a Fideszt is be szeretnénk hozni" – tette hozzá Vona Gábor.

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje hangsúlyozta, pártja volt az egyetlen, amely letett "egy tisztességes választási programot" az asztalra. Ennek három fő eleme a megélhetés, a rend és az elszámoltatás – hangsúlyozta.

Vona Gábor úgy fogalmazott, hogy április 7-től Heves megye "jobbikos megye" lesz.

A lakossági fórumon Vona Gábor a Jobbik választási programját ismertetve egyebek mellett kijelentette: pártja választási győzelme esetén első dolguk lesz az elszámoltatás. Közölte, bár bizonyítéka nincs rá, becslése szerint a képviselők felének van külföldi bankszámlája. Ezért van szükség többi között a mentelmi jognak általuk szorgalmazott eltörlésére, a vagyonosodási vizsgálatra és a képviselőket sújtó "dupla büntetés elvére".

Vona Gábor kitért arra is, hogy a Jobbikot rasszizmussal vádolják. Közölte: ezek a vádak alaptalanok, őt nem érdekli az emberek bőrének színe. Szavai szerint ha egy zöld, nyolckarú ufó szállna le ide, vele szemben is csak az lenne az elvárása, hogy "tartsa be a törvényeket, járassa iskolába a gyerekeit, és a nyolc kezével ne lopjon, hanem dolgozzon".

A sajtótájékoztatón Mirkóczki Ádám, a párt egri képviselőjelöltje arról beszélt, hogy tapasztalatai szerint az embereket a munkahelyek és a közbiztonság hiánya irritálja a legjobban. Szavai szerint azok közül, akik valamilyen módon függenek a helyi hatalomtól, sokan nem merik felvállalni a véleményüket, szimpátiájukat.

Sneider Tamás, a Jobbik hatvani képviselőjelöltje azt mondta, hogy Heves megye számára a kitörési lehetőséget a mezőgazdasági feldolgozóipar újbóli felépítése jelenti.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
@Nil: Köszönjük, köszönjük az újabb "értelmes" hozzászólást.

Taps vihar.

Függöny le.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@varirmag: a jobbik nem fogja megfékezni a rasszista állatokat mert saját magát nem fogja fékezni ha hatalomra jut. Aki ezt nem látja az elhitte a hitleri cukikampányt és szépen bevette mint anno a német nép.
CSak azért megismételni valami rosszat mert nem tanulunk a múlt hibáiból kár lenne. Nekem semmi kedvem hozzá.
Nil
@Meine Ehre heisst Treue: Egy SS jelszó mögé bújó kétlábon járó lénytől többet nem is vártam
palika0001
@Nil:CSak azért megismételni valami rosszat mert nem tanulunk a múlt hibáiból kár lenne. Nekem semmi kedvem hozzá.

Eddig mit csinalt az orszag? 24 evig nem tanultal te sem en sem. Fidesz mszp fidesz pszp...akkor itt nem tanultunk...es igen...kar volt es kar lenne...ezert fogok a jobbikra szavazni...
es johetsz itt nacizassal meg hitleres hulye dumaval...tudod te jol hogy ez baromsag...
csak nem tudsz mashogy belekotni
Nil
@palika0001: Valaki nemrég azt mondta nekem hogy sokan szavaznak a jobbikra akik nem gondolnak magukra mint nácira ezért nem veszik észre mi is a jobbik valójában. Te is ezek közé tartozol. Jogod van a lehető legrosszabbat választani, jogod van hinni az ígéreteknek.
Jogod van tudatlannak lenni és maradni. De nincs jogod tönkre tenni más emberek életét - kísérletezni más emberek életével.
A fidesz először úgy került hatalomra hogy az emberek azt gondolták- na ők még nem voltak - nagy szívás volt. Nyolc év kellett hogy elfelejtsék az emberek így megint hatalomra kerültek és jött a bünti.
Majd hatodikán kiderül tanultunk-e belőle. Te nem- ezért szavazol a jobbikra - a kis cukikra.
Hellcat
Na akkor...
-dupla büntetést a politikusoknak...rendben
-nem szardobálással kampányoltak...rendben
-lefeküdtek a fidesznek paksnál...nincs rendben
meg úgy általában mit csináltak az elmúlt 4 évben? EU-s zászlógyalázáson kívül? Komolya értékelhető dolgokra gondolok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.