Az alábbi fotót Bod Tamás újságíró, a kormányváltók gyulai jelöltje osztotta meg Facebook-oldalán. Gyulán április 6-án babgulyást, túrós tésztát, narancsot, csokoládét és használt ruhát oszt a fidesz a négy éven át lesajnált rászorulóknak.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
El kell fogadni, azután két bazi nagy ikszet húzni a kormányváltókra.
Sziszifusz
Sajnos sokan lesznek akik "egy tál lencséért" odaadják szavazatukat, annak ellenére hogy az a jövőben kárukra válik.
human
Valaki a postán gyűjtötte az aláírásokat a rezsicsökkentéshez. Odaült egy láthatóan nehéz sorsú fiatal nő mellé és elébe tolta a papirost, amit a hölgy alá is írt. Szívesen odamentem volna és elmagyaráztam volna neki, hogy viszont gyermekei után már nem kapja meg a teljes támogatást, amit korábban megkapott és 25-ről 27%-ra nőtt az áfa és nőttek az élelmiszerárak, huszonvalahány új adó stb. De nem mentem oda, mert szegénynek az a 2000 Ft is számít amit legalább megtakaríthat a többi megnőtt költsége mellett.
nezelodo
Jól jegyezzék meg azt az ebédet a rászorulók, négy évig nem esznek majd fideszgulyást.
silber13
Ritka aljanép a csúti elhízott szirti viziló és hordája!
kiskutyauto
Ez nem csak hogy gátlástalanság, hanem gátlástalan nemzetárulás, nemzet gyalázás. Az üzenete: ENNYIRE TARTJÁK A MAGYAROKAT. HOGY CSOKIVAL ÉS GULYÁSSAL, MINT A CUKROSBÁCSI, MAGUKHOZ ÉDESGETHETŐ OSTOBA RETARDÁLT BIRKÁK, CSERÉBE A PITIÁNER CSOKIÉRT AZT CSINÁLJÁK AMIT KÉRNEK TŐLÜK. Azaz nyilván rájuk szavaznak.. Még Szállasi és Rákosi sem árulta el így a népét mind viktátorbán... érik a lámpavas... egyre jobban érik.. kérem szépen... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.