Sok fideszes jelölt már leállt a kampányrendezvényekkel, de Lázár János még csak most pörgött fel igazán. Járja a választókerületét, és a szavazás estéjét is ott fogja tölteni, mert szerinte Budapesten így is  „sokan fognak sorba állni segget nyalni”.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"A mi saját, különbejáratú Orbán Viktorunk" - Hát legyen , de jó messze Tőlünk (mondjuk a valamelyik óceán közepén !)
bretagne
Nem itt kampányol Nagy Bandó András?
Manhattan
Amióta a tv2 fideszes köztévé lett, előszeretettel foglalkoznak egy Simon nevű fickóval. Ezt még megértem, hisz a törvény mindenkire vonatkozik.
De azért azt is gondolom hogy a hatalom gyakorlóival szemben is tessék legalább ennyire mohón igazságkereső lenni, mert az nem járja, hogy az egyiket jól megfingatjuk, mert az olyan cuki, a másik oldalon meg simán elmegyünk olyan kérdések mellett, hogy a kormány hatalomra kerülése óta milliárdokat szivattyúzott át saját kollégista haverjaihoz, 3 ezer milliárd manyupot simán eltüntettek, aminek már nyoma nincs, 500 milliárdból MOL részvényeket vettek, aminek a fele köddé vált, magyarul úgy eltűnt, mintha a kaszinóban a feketére tettem volna, de a piros jött volna be, most meg úgy eladósították Pakssal az országot, hogy az Ön unokája is azért fog dolgozni, hogy személyenként azt a 2 milkót kicsengesse ezeknek a hazaáruló közpénztolvajoknak, miközben mindenki tudja, csak nem mondja, hogy Paksra nem az országnak van szüksége, hanem a felcsúti tahó barátainak, mert max 150 embernek lesz ebből nyeresége, de 10 millióan fogják törleszteni 30 éven át az adósságot.
Az már csak hab a tortán, hogy közben ideológiai agymosáson megy át az ország, időnként fasiszta csürhéket avatnak a világörökség részén, amik a tv2-t egyáltalán nem izgatják, a tananyagba hírős náci írók munkáit teszik kötelezővé, majd az Ön gyereke is ezt fogja tanulni, ezért sem szól senki, mintha a világ legtermészetesebb dolga ez lenne.
Tessék már feltenni a kérdést a grazi betegnek, miből tetszett ennyire meggazdagodni, amikor önnek soha egy vállalkozása nem volt, láthatóan nem is ért a pénzügyekhez, egész életében nem csinált mást, mint hülyítette a bunkó átlagmagyart, aki úgy szívta magvas gondolatait, mintha egy magyar népmeséből olvasta volna. Amíg ezeket a kérdéseket nem meri a tv2 feltenni, és esti agyonmosott, színvonaltalan és gyáva hírműsoraiban is max a porbafingó fecskefészkekről mer 10 perces tudósításokat adni, addig nyugodtan készüljünk az ország...
Manhattan
folyt..: hosszútávú lemaradására, mert a gyávaság a pusztuláshoz vezető út eszköze. Ez a nép nem is érdemel többet!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.