Rágalmazásért több volt rendőr feljelentette az ügyészségen Pintér Sándor belügyminisztert a Népszabadságnak adott interjúja miatt. Ebben a belügyér a szolgálati nyugdíjasokkal kapcsolatban azt mondta, hogy mindegyikük esetében felmerült a visszaélés gyanúja, amikor korkedvezménnyel mentek nyugdíjba a testülettől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek. Teljesen felesleges beperelni Don Pintért, a legfőbb keresztapát... Csak röhög rajta. Neki egyetlen problémája van azokkal akiknél felmerült a visszaélés, az hogy CSAK FELMERÜLT.. mivel Don Pintér papa MAGA A VISSZAÉLÉS, a megtestesült, két lábon járó korrupció; neki olyanok a jó emberei, akiknél nem csak felmerül a visszaélés, hanem folyamatos, folytatólagos... hajrá orbanisztán hajrá abszurisztán
pbalage
lehet, hogy van alapja a dolgoknak, de majd sikeresen elmaszálják ezt is, mint az összes többi ügyet.
kiskutyauto
A teljes magyar történelem, legundorítóbb, legalávalóbb, Szállasi-korszak szintjén levő SZÉGYENE, az orbanisztán korszak...
nemjoezigy
Az hogy ez a szemétláda megrágalmazza a volt beosztottjait, az a mindennek a teteje, persze a fideszkdnp "lelkiismeretébe" és retorikájába simán belefér.
Egyébként ez a mocsok pintér 1996-ban, 48 évesen ment nyugdíjba és 2013-ig a miniszteri juttatása mellett a szolgálati nyugdíját is felvette, a 2014-es vagyonnyilatkozatában a nyugdíj már nem szerepel.
Erkölcsös ez fideszkdnp rablóbanda, milliárdosok gyülekezete.
Minek kellenek ilyenek az országnak? Esetleg gátakba.
Desischado
olajszőkítő pintér sanya meg a korrupció és visszaélés?! Ő MAGA A MEGTESTESÍTŐJE ENNEK A KÉT FOGALOMNAK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.