Tiltakozásul a paksi bővítés ellen molinót lógatott le a Lánchídról péntek reggel az Együtt-PM több aktivistája, valamint Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke és Tordai Bence, a párt elnökségi tagja. A molinón az olvasható: Paks 2 = családonként egymilliós adósság. Kösz, Viktor! Április 6-án „megháláljuk”! Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Csak egyet nem értek. Úgy tűnik, a FIDESZ az egész társadalomból agyhalottat csinált. Elloptak 3 millió embertől 3000 milliárd forintot, kis és középvállalkozások ezrei mentek tönkre, csak a trafikmutyival kb 40.000 embert tettek munkanélkülivé. És még lehet sorolni. Mégsem ébred fel a magyar, rezignáltan veszik tudomásul a sok, életüket érintő intézkedéseket. Ennek század része miatt is el lehetett volna őket küldeni a jó francba. Remélem holnapra felébrednek téli álmukból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.