Az Együtt-PM szövetség szerint növekedésellenes az a tíz pont, amellyel Orbán Viktor miniszterelnök az új szerkezetű gazdaság kiépítéséhez szükséges lépéseket foglalta össze. Pápa Levente, a Bajnai Gordon vezette pártszövetség gazdaságpolitikusa vasárnap Budapesten azt mondta: a Fidesz, ahogy 2010-ben, most is biankó-csekket kér a választóktól, nincs valódi programja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tegnap Felcsúton jártunk. Tüntettünk a kormányváltás mellett. Az, hogy maroknyi FIDESZES sípolt a fülünkbe, nem is érdekes. Ami engem megdöbbentett az az, hogy minden egyes főúton lakó család kocsibejáróját ingyen megcsinálta az önkormányzat. Szépen, térkővel, ahogy illik! Kinek a pénzéből? Gazdag hely lett ez a Felcsút! Minden Magyar embernek látnia kellene a napsütésben csillogó vörösréz kupolákat a stadionon! Mindenkinek, aki naponta számolgatja, hogy kitart-e a hó végéig a konyhapénz! Követelem, hogy nálunk is csinálják meg közpénzből a kocsifelhajtókat, ha nincs rá pénz, akkor vegyünk példát Felcsútról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.