Folyamatosan csörög a demokráciavonal, érkeznek a bejelentések – írta Facebook oldalán az Együtt.

Mint írják, többen jelezték, hogy nem engedték őket saját tollukkal szavazni, nem volt függöny a szavazófülkén vagy nem kaptak a szavazólap mellé borítékot. Szögezzük le határozottan: mindenki szavazhat saját tollal, borítékot kötelesek adni, és a függöny is kötelező – tették hozzá.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Rám is rám szóltak, hogy nem szavazhatok saját tollal! Csak annyit mondtam a fideszes bizottságnak, hogy lopni sem lehet, mégis lopnak! Erre nem volt csak annyi reakció, hogy ez igaz! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Én is saját tollal szavaztam, senki nem látta, behúztam a függönyt. De azért van ott az összes párt részéről megfigyelő,hogy figyeljen, nehogy a másik párt csaljon.
picike
én se a saját tollal irhattam ,de miért nem is néztem fögöny volt a fülkén azért
Desischado
Egy az egyben gyanús!!! Van itt csalás dögivel!
Nil
HA volt az eltűnő tollnak veszélye az pont a saját toll esetén volt.
A felkészítésen azt az információt adták hogy csak azzal a tollal szabad szavazni ami bent van- hiszen ezért tud a választási bizottság felelősséget vállalni- aztán - gondolom a telefonoknak köszönhetően- ezt feloldották. Egyébként meg teljesen mindegy - a választások már előre le voltak játszva, az EBESZ megfigyelőknek semmi értelme nem volt. A törvénytelességek sorozata nem hatodikán történt hanem előtte a törvényalkotásban.
akárkétharmad
Látom, nehéz méltósággal elviselni a vereséget...
miazavalami
@pityuka: Én is így jártam, illetve az egész választó körzet. Nekünk azt írták a levélben , hogy most az önkormányzat épületét jelölték ki. Csak azt felejtették odaírni , hogy a régi önkormányzat épületére gondoltak. Az a város másik végén van..., megindult a népvándorlás. Voltak akik nem is mentek át. Ráadásul borítékot sem adtak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.