Az Együtt-PM és a kormányváltók számára súlyos kudarc, a támogatóknak pedig súlyos csalódás a választás eredménye – jelentette ki Bajnai Gordon a pártszövetség eredményváró rendezvényén vasárnap éjszaka Budapesten.

Ugyanakkor nem adják fel a céljaikat, mert hisznek egy békés, haladó európai Magyarországban – közölte az Együtt-PM vezetője.

Bajnai: súlyos kudarc a kormányváltók szereplése

A politikus úgy vélekedett: a kudarc egyik fontos oka, hogy a "kormányváltók" a jelenlegi helyzetben, ebben a struktúrában nem tudtak valós alternatívát kínálni, vonzó ajánlatot tenni Magyarország többségének.

A másik ok pedig az, hogy manipulált, választási rendszerben és a Fidesz elképesztő médiatúlsúlyával szemben kellett helyt állniuk – fűzte hozzá.

"Tudomásul kell venni az eredményt, gratulálni viszont semmi ok" – fogalmazott Bajnai Gordon.

A politikus a továbbiakban hangsúlyozta, hogy holnap reggeltől megnyílik a lehetőség a "szépítésre", hiszen néhány hét múlva rendezik meg az európai parlamenti választásokat.

Végül azt mondta, hogy ugyan vereséget szenvedtek, de tiszta a lelkiismeretük, mert egy jó célért becsülettel küzdöttek.

"Hiszünk abban, hogy Magyarország jobbat érdemel és az erőfeszítés előbb utóbb elnyeri a jutalmát" – fogalmazott Bajnai Gordon, aki köszönetet mondott a szavazóknak és az aktivistáknak a támogatásért.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
NAgy hiba volt engedni hogy Mesterházy legyen a kormányfőjelölt.
Sokan mondták- nem hallgattak rájuk.
Nem kellett volna velük összefogni és akkor most sokkal jobb lenne a helyzet.
A kétharmad sem lenne meg de lenne frakciója mindenkinek és sokkal nagyobb létszámban képviseltetné magát a baloldal.
Meg kellett volna hallani a népet
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Nem szövetkezem , talán mégis , jó de ki lesz a miniszterelnök jelölt , Gyurcsánnyal nem , de mégis , ja és vegyük be Fodor Gabit is hagy keverje a liberális eszmét 2010 vereséget nekik köszönhették Horn Gabi segítségével . Leírtam már máshol DK meg ott baszta el de nagyon , hogy szövetkezet veletek ! Ezután akartatok kormány váltok lenni ? , Feri volt a kreatív a Trabanttal ... kormányváltó van benne :-))
Csizmás Kond
A hiba akkor kezdődött amikor olyan emberekkel akart nyerni a baloldal akik már kompromitálva voltak valamilyen formában. Folytatásképpen meg csak a maguk egyéni érdekeiket nézték, civakodtak mint az ovodások a babarongyon és nem volt elhihetó programjuk.
Az emberi viselkedésük...hát az egyáltalán nem volt és most sincs amikor nem tud sportszerűen kezetfogni a győztessel. Ezek ők, és hála az istennek, hogy nem nyertek mert az lett volna egy igazi katasztrófa .
magyarbakancs
Bajnai úr!
Karizma kell ami önben nincs meg.
Sajnos olyan mint egy eminens diák ki felmondja a bebiflázott leckét.
Beszédében nincs érzelem se tűz.
coyote3
Gordoné volt a vesztesek közt az európai beszéd a választás után...
Nil
Gyurcsánnyal annyi baj volt hogy igazat akart mondani, nyíltan akart kommunikálni és ez a pártjának nem tetszett ezért elárulta.
Aki gondolkodik az látja és tudja.
Bajnai meg minden pert megnyert és megmenteni akarta a libásokat ami nagyon sok pénzébe került. A libások a zöldeknek, a tömős videónak köszönhetik hogy tönkrementek
Kicsi robotok jó lenne ha nem döntenének fontos kérdésekben.
cacus
Egy őszinte Bajnai-aktivista: "Utálom a magyarokat!" kuruc.info/r/26/126256/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.