Az észak-koreai állami hírügynökség szűkszavú közleményéből kellett megtudni, hogy hétfőn Phenjanba érkezett a Külügyminisztérium hivatalos küldöttsége, Jakab Péter főosztályvezetővel az élén – írta az Index.

A Hvg.hu külügyi forrásból úgy értesült, hogy Magyarország szöuli nagykövete, aki egyben az észak-koreai ügyekért is felelős, évente egyszer felkeresi Phenjant. A mostani látogatásra azért van szükség, mert Csaba Gábor személyében új dél-koreai nagykövetünk lett, az akkreditációs levelet adja át Phenjanban a magyar delegáció.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Mit keres, mit keres? Tanulmányútra mentek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsuga
@mate03: Nem kéne így szólni az itt véleményt írókhoz, mert ők azok, akik biztosan elmentek szavazni, ha változást akartak. A gyógyíthatatlan narancshályoggal fertőződött egyedeket pedig sajnos erősen segítették a közömbös szürkehályogosok.
Zsuga
Egyébként pedig meg kell vallanom, hogy jobban tettem volna én is, ha sehol sem vállalom nyíltan a véleményemet, - még ha el is megyek szavazni . Egyre inkább azt tapasztalom, hogy hazaárulóként már feketelistára kerültem. Még örülhetek, ha a családomnak nem ártottam a túl nagy pofámmal.
nehogymá
@Zsuga: jajj ne mondj ilyet,ez nem olyan ország. de van megoldás,lépj be a pártba!:)
nehogymá
tényleg,mit kerestek ott? azt irja a külügy velük kapcsolatban,hogy ott nincs konzul,aki mégis odamerészkedik annak segitséget az ottani uniós képviseletek,vagy a kinaiak tudnak adni. a kinaiak azért,mert ha valaki turistáskodni akar,az pekingben kell intézze a beutazáshoz a vizumot.
Zsuga
@nehogymá: Szeretnék még ezután is tükörbe nézni...
nehogymá
@Zsuga: istenem istenem,mindig csak moralizálsz...ne a gerincedet keresd amikor a tükörbe nézel,hanem a végeredményt. megérte?neked jó? mert akkor a többi le van szarva. ez egyébként a kormány program .nekik bejött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.