Az észak-koreai állami hírügynökség szűkszavú közleményéből kellett megtudni, hogy hétfőn Phenjanba érkezett a Külügyminisztérium hivatalos küldöttsége, Jakab Péter főosztályvezetővel az élén – írta az Index.

A Hvg.hu külügyi forrásból úgy értesült, hogy Magyarország szöuli nagykövete, aki egyben az észak-koreai ügyekért is felelős, évente egyszer felkeresi Phenjant. A mostani látogatásra azért van szükség, mert Csaba Gábor személyében új dél-koreai nagykövetünk lett, az akkreditációs levelet adja át Phenjanban a magyar delegáció.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Mit keres, mit keres? Tanulmányútra mentek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Mit keres, mit keres? Tanulmányútra mentek.
bundi
gondolom tapogatóznak a lehetőség felől, talán észak korea tudná finanszírozni a szabadságharcát a magyaroknak...vagy mi...mert eddig mindig csak pénzért mentek...de ígéreten kívül még semmit nem kaptak...
Senara
Talán a munkatáborok tervei és üzemeltetése a látogatás célja . ...Új nagykövet 2 napja voltak a választások , vagy bizalmat kapott megint .
karma1
Baratkozasi pontokat a Nagy Kim Kisunokajaval, akinek guillotine volt a kedvenc jateka gyerekkoraban...:-(((
geo
Leszámolnak a kommunizmussal. Bevezetik a demokratikus kétharmados többséget helyette. Legyőzik a rezsidémont.
postamester
@karma1: vagy a nagyhatósugarú ballisztikus rakéták inditókódjait...
stratégiai megállapodás keretében...:))))
qxy
Lehet hogy ott is építünk egy focipályát? ( vagy kettőt? )
" MÉÉ? ? Pénz van rá nem? ?
Manhattan
Az újabb 2/3-os győzelmük után az első útjuk egy "tanulmány út" volt ÉSZAK KOREÁBA... Az egész kormány mehetne, hátha ott maradnak, olyan vendégszerető, barátságos emberek vezetik azt az országot...
joopapa
Én úgy hallottam hogy ott politikai és egyéb foglyokkal, kézzel építették az autópályákat! Kitudja lehet itt is ez lesz, csak autópályák helyett stadionokat építtetnek a rabokkal és a közmunkásokkal!
geo
Google elnök is járt ott. Azóta az emaileim úgy jönnek hogy látszik fel volt gőzölve a ragasztás. Borzasztó ami itt folyik!
evacica
Mit keresünk, hát ott legalább nagy szeretettel fogadják Mo. szeretet " atyát", meg lehet tanulmányozni, hogy hogyan lehet szűkíteni a demokráciát és rendes hűbéreseket csinálni belőlük.
A Tündik bündije
@postamester: Megtekintik a Kinyílt Szem stadiont, majd ebéd, délután könnyű séta némi kivégzéssel egybekötve, majd tárgyalások...
Manhattan
Hiába kerestem, sem a minisztérium honlapja, sem az MTI nem számolt be előre az útról... Orbán sz@rba sem vesz minket.
1magyar
Na a sok hülye szavazó, megérdemli! Menekülhetünk ha nem akarunk legelni, miközben a felső tízezer gazdagabb lesz.
akárkétharmad
@Horizont: Az biztos, mert ha nincs, majd kreál a sok barom témát, amin lehet csámcsogni, meg acsarkodni.
coyote3
Emberek, már nem április elseje van!!!
akárkétharmad
@1magyar: Gondolod, hogy a felső tízezer az elmúlt 4 évben lett gazdag? Nagyon tévedsz ebben. Még csak most nyerte meg a kormány a választást, és máris kezdődik a reflex háború. Elég szánalmas, mit ne mondjak.
1magyar
@akárkétharmad: Pld. a Mészáros Lőrinc úgy tudom 3 év alatt 7 milliárdot gyűjtött.De a Csányi is a Széles is stb. gondolom gazdagabb lett minden évben.
human
@1magyar: És tette ezt akkor, mikor még erőre sem tudtak kapni a magyar vállalkozások. Egy géniusz ez a gázszerelő. Mészáros Lőrinc nem volt még hajlandó beszámolni vagyonosodásáról. Pedig sokan lennénk kíváncsiak, hogy míg nekünk meg kellett húzni a nadrágszíjat addig ő hogy tudott 800 milliós osztalékot kivenni a cégeiből.
akárkétharmad
@1magyar: Ezek valóban tények, igazad van. Lehet, hogy most én sem csak egy sima milliomos lennék, ha másként csináltam volna? Hmmm, van még mit tanulnom...:-))
craven
megnézte milyen egy igazi diktátor... ő jelenleg csak egy jó minőségű replika,de kezd belejönni!!!
hattorihanna
@akárkétharmad: Anyám borogass,ezek mind milliomosak?Az az enternyo vagy ki a tosz is folyton ezzel villódzott...menjetek már inkább lubickoljatok a pénzetekben mint Dagobert bácsi a kacsamesékben,a csórókat meg hagyjátok békén.Ki a facomat érdekli hogy az vagy,meg amúgy se hisszük el na.
karma1
@Manhattan: 16.27-re: A keresett oldal atmenetileg nem elerheto... Haaaaahaaahaaa! es ismet szeles mosoly,... A hulyek meg a tuloldalon, ugye?

Szoval, nemtommi volt odairva,...:-((
nyanya001
Módszertani átvételre !
Aztán itt is bevezetik !
Dr. Felipe
Peti bohóc keleti nyitás külügyi szakértő.

Óriási siker. Stratégiai megállapodást kötöttünk az észak-koreai "kinyírjukazösszesmocskoskapitalistát" szocialista termelőüzemmel melyben hasadóanyagot állítanak elő a számunkra, valamint megállapodtunk a "halálamerikára sztálinista nagyüzemmel ahonnét a ballasztikus rakétákat importáljuk.

Szorgos népünk győzni fog.
akárkétharmad
@hattorihanna: Nem enternyo, hanem entero...:-))
postamester
@akárkétharmad: Na köszi, hogy kiigazítottad...
postamester
@akárkétharmad: Úgy rémlik, hogy Te személyesen is ismerted entero-t.:))))))))))
Desischado
@Manhattan: Ezt nem lehet megnyitni! Mi van benne?
Desischado
@hattorihanna: Akárkétharmad, Entero és Modera: ugyanaz a személy! Hogy nem jöttél még rá?!
Desischado
Szerintem is tanulmányút! Na emberek, kezdhetünk cuccolni, vagy jön a láger! Kicsi kim jól tolja! Szerintem hazugovics is szorgalmasan tanul tőle! Viccet félretéve, nekem jelzésértékű, hogy Észak Koreába mentek!!!
bundi
@Desischado: emberke... te is ébren vagy?
bocsi a bizalmaskodásért, de a kontinens stimmel... mármint európa?
mert szerintem kissé ciki lesz az unió közepén felépíteni egy észak koreai köztársaságot...vagy nevezzék bárminek... szerinted tisztában vannak azzal, hogy így a 21. század küszöbén a vagyonkát elrejteni kissé együgyű próbálkozás...
ha netán buknak... a következők röhögve keresnek rá a neten és zárolják...
és ezzel az a gáz... hogy a gyerekeket hozzák nagyon kínos helyzetbe...
mariaberta
@joopapa: Közmunkásokkal, hiszen nekik tetszik a Orbán kormánya, hálából kisegítik Észak Koreát. Gondolom az előmunkás Orbán és kormánya lesz.
m.macskosz
Diktátorokról jut eszembe! Hallottam egy viccet:
Putyin és Orbán beszélgetnek.
Putyin: Na, akkor Paksot megtárgyaltuk, beszéljünk Tihanyról!
Orbán: Tihanyról?! MInek?
Putyin: Gyűjtöm a félszigeteket.
pityuka
@1magyar: Budapest XVIII. kerületének csatornázását is a felcsúti polgi cége végzi. Gondolom csak a véletlen műve.:DDD
m.macskosz
@pityuka: Ááááááááááááááááááááá! Nem véletlen.
-Megnyerte a tendert, ami rá volt szabva.
-Esetleg lebeszélték udvariasan a többi pályázót. :)
-Nem is tudott róla senki,
hogy csatornázásra készül a kerület.
szaboria1
Most fölöslegesen írt a HVG mivel nagyköveti kinevezést nem lehet levélben intézni, diplomáciailag is helyesen jártak el mert csak egy főosztályvezető vitte ki a megbízatásról szóló kinevezést.
Bár ki lenne kormányon ha van ott nagykövet akkor így kell eljárni.
taglo
Elkéri a fakéregből ,és fűböl ,készíthető ételek ,,receptjét " a kolégától ,és alkotmányosítja ,vagy kötelezővé teszi a fogyasztását !!
Senara
Mit keres a kormány Észak-Koreában?...Az elnyomó rendszer titkai tanulmányozása , egy család személyi kultusza életben tartása már 50 éve ,a legfontosabb , hogy lehet a semmiből élelmezni 24,895,000 embert amiből már kiszámolhatnák a magyar népesség életben tartása átlagát !
mate03
@mariaberta: Tisztelet a kivételnek,de nem itt és most kellene pofázni,hanem el kellet volna menni választani!Ami most fog jönni azt ez az ország megérdemli!Ha nem lennék 70 éves úgy elmennék hogy vissza se néznék.
akárkétharmad
@pityuka: Elismerésre méltó hozzászólás volt tőled, el kell ismernem...:-))
karma1
@postamester: 00.17-re: Ja, mar megbeszeltuk, hogy olyan szoros az ismeretseguk, hogy minden nap talalkoznak reggelente a borotvalkozotukorben,...:-)))
karma1
@pityuka: Hogyne, persze, hogy a veletlene! Most szervezi lorincbarat azt a csatornat, ami kozvetlenul a csuti stadion lefolyojaval lesz osszekotve, mert ha nem tudnad, Felcsut a vilag kozepe, es hamarosan hataros Budapesttel, egyebkent is Pest LORINC (XVIII. kerulet) hataraban van a repuloter,... Elfelejtetted, hogy aszontak, hogy lesz csutnak reptere is? Lorincbarat nem lopja am a napot, hanem as, mint a vakondok!... Koll is a jo alap a leszallopalyakhoz...(Van meg hely a csuti budi masik oldalan, tudod, ahol nem a stadion van, hanem orbanvitya haza,...:-(((
miazavalami
@pityuka: Mé? Eggyütt legelészül a kétharmaddal , hogy tudod amit bégöt?
egyember
@Senara: Erősítjük a gazdasági kapcsolatokat.
Exportálunk géppuskát, aknavetőt, lángszórót, amivel a rendszer ellenségeit szüntetik meg.
Vagy esetleg importálunk ilyeneket, hiszen nálunk is vannak ellenzékiek ..?
mariaberta
@mate03: Én beszélni, vagy írni szoktam, a pofázás nem az én műfajom.
nemjoezigy
@bundi: ma, 02:53
"...hogy a gyerekeket hozzák nagyon kínos helyzetbe..."
nem válaszként: de foglakozik itt egyáltalán a gazdag réteg a gyerekekkel? NEM! Itt csak a vagyongyarapítás a lényeg és az bármi áron. Ez a kormány propaganda is: Mindenki annyit ér amennyije van. Ha segíteni kell, akkor is a szegények adakoznak inkább!
akárkétharmad
@nemjoezigy: Ha már adakozásról van szó, azért én tudnék neked meglepetéseket okozni. A másik pedig az, hogy amikor gyereket vállalunk, akkor azt nem úgy kell, hogy majd az állam eltartja őket, hanem mi, szülők tesszük ezt meg. A gyerekek a felelőtlen szülők miatt vannak rossz helyzetben, nekem is van öt, de én képes vagyok őket felnevelni, és elindítani őket majd a nagybetűs életben is.
rugacs
@Desischado: Hurrá, végre egyszer végig olvastad a cikket?!
rugacs
@taglo: Te meg egy helyesírási szótárt kérjél kölcsön valakitől :-)
Koléga!
rugacs
@egyember: Túrót!
Cselből beajánlotta a vezetésbe a Fletónkat, hátha ott is sikerül szétvernie a rendszert! :-) Alternatívaként még szóba került Meseházy neve is... :-)
human
Észak-Korea érdeklődik az után, hogy lehet demokráciának eladni egy diktatúrát. Ebben a legbeavatottabb nemzeti magyarok készséggel álltak szolgálatára.
orogordog
@akárkétharmad: Akinek milliói vannak az nem itt erőlködik, vagdalózik. Te csak abból a maradék 1,7millóból egy icipici pont vagy.
Neved sem tudod, ma János holnap gyáros.
akárkétharmad
@orogordog: Szerinted a fórumozgatás szeretete pénzhez, gazdagsághoz kötött? El vagy te tévedve. Én mindig is imádtam ilyen oldalakon írogatni, de a kimondottan Fideszes portálokat meguntam, mert ott nincs semmi vita, csak helyeselünk, bólogatunk, az meg nem túl érdekes. A vagdalkozás meg az én asztalom, hanem a tiétek.
orogordog
Politika, egy szín darab semmi más: A pénz irányít, nem a jó ízlés és nem a tömegek, hanem a kisebbség.
Zsuga
@mate03: Nem kéne így szólni az itt véleményt írókhoz, mert ők azok, akik biztosan elmentek szavazni, ha változást akartak. A gyógyíthatatlan narancshályoggal fertőződött egyedeket pedig sajnos erősen segítették a közömbös szürkehályogosok.
Zsuga
Egyébként pedig meg kell vallanom, hogy jobban tettem volna én is, ha sehol sem vállalom nyíltan a véleményemet, - még ha el is megyek szavazni . Egyre inkább azt tapasztalom, hogy hazaárulóként már feketelistára kerültem. Még örülhetek, ha a családomnak nem ártottam a túl nagy pofámmal.
nehogymá
@Zsuga: jajj ne mondj ilyet,ez nem olyan ország. de van megoldás,lépj be a pártba!:)
nehogymá
tényleg,mit kerestek ott? azt irja a külügy velük kapcsolatban,hogy ott nincs konzul,aki mégis odamerészkedik annak segitséget az ottani uniós képviseletek,vagy a kinaiak tudnak adni. a kinaiak azért,mert ha valaki turistáskodni akar,az pekingben kell intézze a beutazáshoz a vizumot.
Zsuga
@nehogymá: Szeretnék még ezután is tükörbe nézni...
nehogymá
@Zsuga: istenem istenem,mindig csak moralizálsz...ne a gerincedet keresd amikor a tükörbe nézel,hanem a végeredményt. megérte?neked jó? mert akkor a többi le van szarva. ez egyébként a kormány program .nekik bejött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.