Május 25-ei hatállyal lemond a Párbeszéd Magyarországért teljes elnöksége – jelentette be Karácsony Gergely az ATV reggeli műsorában.

Mint mondta, a választáson súlyos kudarcot szenvedtek, ezért megkerülhetetlen, hogy vállalják a felelősséget. A PM képviselői csoportjának vezetője szerint az EP-kampányt még végigcsinálják, aztán előrehozzák a tisztújítást a pártban – írja az Index.

Korábbi közleményükben azt írták, a frakcióhoz olyan kompromisszumokat kellene kötniük, amelyekkel a pártnak súlyos, identitását érintő engedményeket kellene tennie.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
@tavaszi: Bunkócska!!!A pofádról lesülhetne a bőr...már vége az előadásnak, nyugodj meg, vedd be a gyógyszered, várnak az ápolók...És töröld le a szád széléről a barna lét...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Nagy hülyeség emiatt lemondani. Mivel nem hibásak egyáltalán. Nem tehetnek arról, hogy van kétmillió agyhalott csicska-birka zombi idióta az országban, akiket buszokkal visz az orbánmaffia-diktatúra szavazni. Az hogy van 4 millió közönyös ember, aki szarik a politikába, sem az ő hibájuk, hanem a régebbi generációké, és leginkább a hazaáruló orbánviktátoré... tehát teljesen értelmetlenség emiatt lemondani... pont hogy folytatni kéne a munkát, próbálni felébreszteni az agyhalálból orbanisztán birkanépét...
V.Ditke
@postamester: @magyarbakancs: Tavaszka nem tud ésszerű magyarázatot adni,mert ha esze lenne nem írna ilyen böszmeséget !Csókolgassa nyugodtan O.V. kacsóit ! Ő sem jött különb tyúkaljból ,mint mi ! Sőt rosszabb! O.V kISZ titkár ,apja párttitkár ,anyja párttag ! És Ők posztkommunistáznak ! A családomból soha senki nem volt párttag,sőt vallásos nevelést kaptunk! De én büszkén vállalom ,hogy a baloldallal szimpatizálok a rendszerváltás óta ! A Gyurcsányról meg annyit,hogy megeszi reggelire a "kis haspókot" :)
Cicamama55
Nekem Karácsony Gergely politizálása szimpatikus volt. Sajnálom, hogy a kormányváltók letörték a szárnyait. Tartom őt annyira értelmesnek, hogy megtalálja a saját politikai útját...
Desischado
Kár, hogy lemondanak, mert szerintem nem tettek semmi rosszat, és mindenkire szükség van most!
vukkocska
@tavaszi: (ápr.9.) Nem ismered fel a kronológiai sorrendet, Neked csak a féktelen gyűlölködés a fontos. Nem Bajnai állt be Gyurcsány alá, hanem Mesterházy állt össze Bajnaival. Majd a választások előtt két hónappal állt össze a kormányváltók csapata. Jön még kutyára dér, van négy éved a gyűlölködésre. Csak mi itt kulturáltan szeretünk csevegni, nyugodtan elhúzhatnál elvbarátaidhoz, ott teljesedj ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.