Fodor Gábor szerint a baloldali összefogásban részt vevő pártoknak az európai parlamenti választásra is közös listát kellene állítaniuk azért, hogy ne a Jobbik legyen a második.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bögöly
No,meg persze,tiszta sor,hogy ő ácsingózik a semmiből előtünve az EU küldötti posztra.
tavaszi
...ha ezt a liberális barmot megszavazza az ország...akkor biztositva lesz hogy a borzas gönc kinga ...méltó utódát fogja küldeni az ország..."brüsszüüülbe". biztositva lesz a hazaárulás...és az áskálódás a euparlamentben...ha csak ennyi esze van a népnek...meg is érdemli. jutassák szanyivezért hatalmas fizetéshez...hagy mocskolodjon...
Senara
Majd ő megmondja a tutit "'Fodor Gábor szerint a baloldali összefogásban részt vevő pártoknak az európai parlamenti választásra is közös listát kellene állítaniuk azért, hogy ne a Jobbik legyen a második " ...még párszor elmondod elmondja tuti úgy lesz , nincs telefonja a médián üzenget szánalmas .
mariaberta
Fodor Gábor sem az egyik, sem a másik baloldali frakcióba nem óhajt részt venni, de azt elvárná, hogy az európai parlamenti választásnál ismét közös lista legyen. Mégis, milyen ember az ilyen? A kormányváltók révén bejutott a parlamentbe, de függetlenként kíván dolgozni, ahelyett, hogy valamelyik csoportot segítené, hiszen mint tudjuk, frakció alapítás csak 5 fővel lehetséges.
Remélem egyik baloldali párt sem tart rá igényt.
verőce21
Ahová ez a mocsok betette eddig a lábát, ott csak romhalmaz maradt utána!
(- valószínűleg a Fidesz is csak úgy robbanna szét.) :)
dzurinda
Nem értek egyet. Mégis mi van akkor, ha a Jobbik lesz a második? Semmi, mi lenne? Félreértés ne essék, nem vagyok Jobbikos, nagyon távol állnak tőlem.

A baloldali pártok számára lesz tétje az EP-választásoknak, hiszen amennyiben külön indulnak, meg fognak mutatkozni az erőviszonyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.