A Magyar Liberális Párt (MLP) hivatalosan szerdán kapott felkérést a Demokratikus Koalíciótól (DK) arra, hogy Fodor Gábor csatlakozzon a frakciójukhoz, de a Liberálisok ügyvivő testülete az ajánlatot nem tartja elfogadhatónak, közölte Fodor MTI-vel. A DK nem tett ajánlatot Fodornak, közölte a DK az atv.hu-val

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Te csak üljél be szépen a Fidesz frakcióba, ott a helyed. Ott van a te világod. Bevitt a listáján az Összefogás a parlamentbe, most már nyugodtan leszarhatod őket. Ócska egy jellemtelen érdek-, és percemberke vagy te...
renibébi
Benyal vknek ha úgy érzi.. Kuncéval miért nem riportozgatnak...
Senara
Összefogást Fodor abban a pillanatban elfelejtette ahogy bekerült a parlamentben . Bevitték és elkezdte a kavarást . Folytatva 2010 előtti akna munkáját . Minek ellenség ha valakinek ilyen "barátja " van .
mariaberta
Amikor szüksége volt az MSZP-re, DK-ra, Együtt-re, örült, hogy befogadták, és olyan helyet kapott, hogy bekerülhetett a parlamentbe. Most pedig visszafelé rugdos.
Ezt vajon minek nevezi? Korrekt eljárásnak? Csak azt ne higgye, hogy egyedül, függetlenként bármilyen eredményt el tud érni.
Minden esetre komoly jellembeli hibával rendelkezik. Kár érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.