A villamosenergia- és gázszolgáltatók korábbi állami megvásárlásával, a hatósági árszabályozással, a többkörös rezsicsökkentéssel folyamatosan nyílik az olló a hatósági és a piaci ár között, a különbséget valakinek viselnie kell, mondta a Napi Gazdaságnak Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) elnöke.

Schmidt Jenő hozzátette, hogy kizárólag uniós pénzből lehet majd fedezni az energetikai beruházásokat és eszközpótlásokat, mert a víz-, a szennyvíz- a távhő- és más közszolgáltató vállalatok államosításával, a hatósági árszabályozással és a cégek nonprofittá tételével nem marad pénz az egyéb kiadásokra.

Az állami vagy önkormányzati szolgáltatók nonprofit formájukból adódóan nem kalkulálhatnak nyereséggel, és az amortizáció visszapótlása is kétséges, amiből később a beruházásokat lehetne fedezni – írja a Napi.hu.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az a rohadt mocskos unijó meg a pénze már megint...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@miazavalami: A pont Nalad: sehonnan, mint ahogy eddig sem tudtuk,...:-(((

Bar, tudod, ha en egy kulfoldi megfigyelo lennek, Brusszelben ucsorognek es az lenne a feladatom, hogy azt figyeljem, hogy az unios tagallamok mire koltik az unios penzt, azert egy ilyen cikk nyoman szagot fognek, mint a vizsla, es bizony elkezdenem szigoruan megvizsgalni, hogy mire is koltik a penzemet?

Vagyis, ha peldaul egy gyogyszergyar modernizalasara kuldenek X osszeget, akkor vegigkisernem a penz utjat, mert szerintem konyvelesnek Brusszelben es Ma.o.-n is pontosnak kell lennie, mert ha nem, akkor igenis felmerul a gyanu a sikkasztasra, annak meg mar kriminalisztikai kovetkezmenyei vannak.

Mit szolnal, ha Toled egy baratod kerne kajara penzt, mert o meg a csaladja nem evett mar egy honapja rendes kajat, aztan Te adsz (johiszemuen!), es masnap latnad, hogy a baratod meg a csaladja uj, meregdraga ruhaban feszit, es a kozelebe se ment az elelmiszerboltnak, pedig kajara leimolta Toled a penzt... Ugye, Te is azt mondanad, hogy legkozelebb johet Hozzad, Te lesz@rod nagy ivben, mert a multkori penzzel sem tudott elszamolni, es nem arra koltotte, amire kerte...
Desischado
@karma1: Én is, nem vagy ezzel egyedül! Én is elolvasnám örömmel! És szerintem vagyunk ezzel még így egypáran! Ha így haladnak, két évük sem lesz! És én is ezt mondom, már mióta, hogy ezt a mesterségesen gerjesztett állapotot nem tudják sokáig fenntartani! Anyám borogass! Mi lesz még itt!
F_Viktor
@karma1: Az EU ellenőrzi a támogatások felhasználását, de múlt hónaptól - egy ember élete árán - a csalás lehetősége immár Orbán kezében van.

444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja/
miazavalami
@karma1: Mit szólnék? Nem adnék. De ez a fideszt nem érdekli. Úgy gondolják az övék arra költik amire akarják. Jó egy bizonyos összeget arra költ amire kapja , de a többivel szabadon garázdálkodik...
karma1
@miazavalami: Mar eszedbe/eszunkbe sem jut "gazdalkodas"-t irni, mert ami az orszagban folyik, jobban jellemezheto mar jellemzobb, ha azt irjuk: "garazdalkodas"...:-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.