Hihetelen primitívségek a kilencedikes kísérleti irodalomkönyvben. Szó esik benne a klasszikus görögök országáról, a Holdról, amivel 28 naponta az történik, mint a lányokkal. Görög mitológia egy rossz diák béna dolgozatának stílusában. És azt tudták, hogy létezik az Európaiak Istene? Most érik be a Fidesz legnagyobb bűne, az oktatási reform.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: A Tündik bündije
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez van, mikor a kádéenpé kezébe kerül az oktatás...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Ez van, mikor a kádéenpé kezébe kerül az oktatás...
A Tündik bündije
@Horizont: Ez szerintem nem vicc, egyáltalán. Ha már a magyartanárok is osztogatják a fészbukon, akkor van benne valami.
Senara
A megrendelő , "szerző" , a korrektor ,átvevő , aberrált beteges elmék gyülekezete .
Hellcat
A nép hülyítése a fidesz célja ez sosem volt kérdés...és úgy néz ki sikerül is nekik.
A Tündik bündije
@Horizont: Ezt akarta a jónép nem? :-)
Ilyen az, amikor a hatalom selejtes, hozzá nem értő emberek kezében van, akik csak s*gget nyalni tudnak.
lópicigáspár
Azt hiszem életemben egy dolgot csináltam időben! A fiamat!! Soha sem tudnám megbocsátani magamnak, ha most kellene tanulnia!
varrólány
@lópicigáspár: Akkor már te sem csodálkozol hogy nem születik annyi gyerek? :-)
Sííva
@Horizont: Ezt szerettem volna én is megfogalmazni! Köszönöm, hogy megtetted helyettem! 17:04-re.
lópicigáspár
@varrólány: Azért a technológiát gyakorolni kell ám! :-)
Boszi27
Ez egy förmedvény. Más szemelvényeket is volt szerencsém olvasni ebből a szennyből Nincs az a tanár aki ezt nem elégtelenre értékelné. Ez a magyar nyelv megcsúfolása, a 15 éves korosztály és tanáraik lenézése. Egy 15 éves közepes képességű tanuló ennél sokkal különbül fogalmaz. Ki a szerző aki ehhez a nevét adja? Tuti nem magyar anyanyelvű. Ilyen szintű lebutítást már tényleg nem szabad megengedni. Ifjúság elleni bűntett. Hol vannak a támogatók? nemcsak a rezsicsökkentést támogatták, hanem többek között ezt is! Szólaljanak már meg tavaszi, bukottbal és társaik!
A Tündik bündije
@Horizont: Ezt a fogalmazási szintet tartva a biológia könyv valószínűleg olyan szemelvényekkel lesz tele, mint: "ugh, Csita szeret trópusi gyümölcs, főleg banán!"
dömdödöm
a Holdról, amivel 28 naponta az történik, mint a lányokkal.
miért ? a hold elmosogat és felporszívóz ? :-)
Everest
...és eljön a sötétség korszaka a fejekben. Visszasüllyed az emberi állat oda ahonnan egykoron ösztönlényként vegetált a tudatlanság bódult állapotában.
Everest
Valami úgy rémlik fel nekem, h volt egy párt, amelyik bizonyos értelmi szinthez kötötte volna a szavazati jogot. Ez a párt igencsak jó úton halad, h elérje tömegek kizárását a választásokból. Rajzolni kell a jelőlteknek kis felhőcskéket, napocskákat és fel kell ismerni a felcsúti focistadiont. Aki pedig azt is tudja, h hány méter a görögöknél 1 stadion - az mehet világgá, de nem szavazhat.
Boszi27
@A Tündik bündije: Sztem itt nem csupán arról van szó, hogy hozzá nem értő emberek politikai alapon vannak különböző területeken.Ilyen szintű, tankönyvnek nevezett irományt oktatásba tenni, tudatos szellemi rombolás, aminek hosszú távon negatív következményei lesznek. Tudatos, mert 3 féle tankonyvből lehet választani, és a szülőknek tanároknak 1 nap áll rendelkezésre, hogy aláírják egyetértenek a tananyaggal. Alá fogja írni sok, mert nincs idő rá hogy átnézze.Eljutunk oda, hogy normális, mai kornak megfelelő ismereteket alapképzésben is csak külföldi iskolákban szerezhetnek a gyerekek. A hazai általános iskolákból kikerülőknek esélye nem lesz ilyen tudással tovább tanulni.Tehát marad a közmunka, mint egyetlen lehetőség. Ez az igazi rombolás.
laszlobihari
Életem során már sokmindent láttam, de ami a Holddal történik 28 naponként azt én valahogy másképp értelmeztem, lehet hogy beteg vagyok? Egyébként a könyv írójára szerintem ráesett a barackfa éneklés közben, a sokk vagy az agyi trauma következménye lehet ez a sok baromság! Emlékeztek még az új himnuszra? ahol a barackfa alá állnak a delikvensek(ápoltak), annak a "dalnak" volt ilyen ostoba nyelvezete mint ennek a "könyvnek". Olvastam jó pár régi tankönyvet (Horty korszak belit is) és eggyik sem volt ilyen ökörség, sőt nagyon jól megírt jól értelmezhető könyvek voltak, az úgy nevezett "átkosban" sokkal jobb tankönyveink voltak mint most! vagy csak én érzem így? 60 évesen megszépülnek az emlékek?
human
Nem hinném, hogy direkt a népbutítás a cél. A cél az volt, hogy kis ráfordítással nagyot lehessen kaszálni a monopol piacon.
Egyébként nekem az jut eszembe az általatok idézett részletekrők, mint amikor a google fordítóba beteszek egy oldalt és az gépi magyarsággal éppen csak értelmezhető formában adja vissza. Lehet hogy smittelték a könyvek tartalmát?
Boszi27
@human: Biztos hogy a tankönyvpiac beszűkítése, államosítása valakiknek nagyon megéri anyagilag, de hogy szakmai szempontokat és a magyar nyelv szabályait ennyire mellőzni, csak szándékosan lehet. Átlagos képességű 15 éves gyerek jobban fogalmaz. Mi lesz a szövegértéssel, amivel úgy is baj van, és mi lesz az idegennyelvvel, ami mégiscsak az anyanyelvre épül? Én meg egyre jobban meg vagyok győződve, hogy az anyagiak mellett a butítás nagyon is cél. Látva pl a szakiskolák tananyagát. Nincs benne semmi olyan ismeret, ill. csökkentett a tananyag, ami a mai kor követelményeinek megfelel. Mégpedig számtechn., idegennyelv, még akkor is, ha nem akar a gyerek külföldre menni. Állásra általában e-mailben kell a CV-t elküldeni, + legalább középszintű vmilyen nyelvtudás, műszaki területen rajzolvasás, jogsi, elengedhetetlen.Közmunkához persze nem kell semmi, és legfőbb cél a munkanélküliség radikális csökkentése. Ha valaki szakmával rendelkezik az keresgéli a neki megfelelő munkát, nyilvántartják a munkanélküli központban, növeli a munkanélküliek számát. Az alacsony képzettségű vagy csak éppen írni-olvasni tudó mehet egyenesen söprűért az önkormányzathoz ő javítani fogja a foglalkoztatási mutatókat. Néha magam is megrémülök a pesszimizmusomtól, pedig optimistának tartanak, és én is magamat.
alterego56
Íme a szavazó bázis. Nekik ez a színvonal megfelel. "www.youtube.com/watch?v=8ALKq4tVuUQ" Ezek juttatnak ilyen szellemi kapacitással rendelkező embereket a parlamentbe. Azt tudom mondani, hogy aki vasárnap otthon maradt, a szellemi silányságra, a tahóságra szavazott.
nemjoezigy
Hahó fideszkdnp fanok!!!
Várjuk a szakszerű magyarázatokat, mert valószínű rosszul értelmezzük az okos leírtakat, - ahogy szoktuk!
Desischado
@Everest: Ha ezt megpróbálják, ott van Strassbourgh! Egyébként én is le vagyok dermedve, és kétségbeesett vagyok! Az unokaöcsikém jövőre megy suliba, és ezt a sz@rt kéne majd tanulnia?! Tényleg el akarják butítani a népet! Hazaárulók! Jaj annak, aki elzárja a jövő nemzedéke elől a tudást!!!
nezelodo
És még van aki ezek után is csodálkozik, hogy a nyugati határ menti településekről már a Lajtán túlra küldik általános iskolába is a gyerekeiket, aztán ott érettségiznek, és járnak felsőoktatási intézménybe? Ja és kiröhögnek, amikor megkérdezem, mikor jönnek vissza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.